Блог Тужанського Дмитра

Блог Тужанського Дмитра

Тужанський Дмитро Політичний оглядач

Зовсім трошки любові

Останні кілька місяців я маю можливість працювати відразу в кількох проектах, які пов'язані з брендингом соціального - країни, міст, регіонів.

Свиня за кермом

Під таким гаслом рік тому в столиці вирішили боротися з водіями, які паркувалися у неналежних місцях, зокрема на газонах. Їм клеїли на автівки тематичні наліпки.

Дивні, дивовижні угорці

Попри те, що вчора в замку «Паланок» в основному лунала угорська мова, не надто важко було людині, яка нею не володіє, насмикати цитат або сюжетів з натяком на «імперські рефлексії».

Через соціальність до web 3.0

У розмові з головним редактором газети «РІО» Петром Гойсом ми торкнулися теми взаємовпливу виборів та медіа.

Браво, професоре!

Майже кожен студент Києво-Могилянської академії (та і не тільки) знає, що часом Олексій Васильович може бути просто нестерпним. Але так само кожен знає, що часом він може бути просто геніальним.

О.Ледида vs журналісти 1:0

Не знаю, як на екрані, але у спілкуванні з журналістами в студії Олександр Ледида виглядав доволі переконливо. Але…

У закарпатській утопії завершився медовий місяць

Продовження метафоричних роздумів на основі буденних спостережень.

То як щодо головного критерію, пане губернаторе?

25 лютого в Ужгороді було нагороджено лідерів 2010 року. Уже в дев’яте. Одну із статуеток отримав і голова Закарпатської ОДА – як політичний лідер.

Природа ужгородської провінційності

Рефлексії на основі більше 10 візитів менш ніж за місяць, власних роздумів та спостережень, фокус-групи у Facebook та теорії «культури повсякдення» Броделя. Іншими словами, не сприймайте написане нижче надто серйозно)

Просте запитання – до Площі Народної 4

За інформацією колег із видання «Вся Закарпатська правда», на ремонт будівлі облдержадміністрації, що за адресою Площа Народна 4 в Ужгороді, планують виділити з бюджету області понад 4 млн. гривень.

Фізик

Він народився в Мукачеві, та рідним вважає інше місто – Львів.

Операція «ЛОХ»

Правду кажучи, подібних операцій за півроку в Закарпатській Інтернет-журналістиці було вже чимало – з вишколеною регулярністю.

Реквієм

«Я не в праве винить никого из коллег. Я сам никакой не борец. Я от других подвигов не жду. Но надо хотя бы назвать вещи своими именами».

Милі заміри. Зародження клініки*

Був учора на виставі А.Жолдака «Життя з ідіотом». Матимете можливість, не пропустіть…