Блог Тужанського Дмитра

Блог Тужанського Дмитра

Тужанський Дмитро Політичний оглядач

Переломи

Так вже якось склалося, що останнім часом мене буквально переслідують усілякі травми.

Вітання з Москви: Україно, вставай!

Після неймовірного туру Україною хлопці з Океан Ельзи продовжують збирати переповнені стадіони за кордоном. Останнім часом у сусідній Росії, де їх одні підносять до зірок, а інші штрафують за начебто незаконну працю.

Три принципові запитання, які забула поставити губернатору Ледиді колега з «Тиси»

Після перегляду підсумкового інтерв’ю голови Закарпатської ОДА в ефірі ЗОДТРК у мене особисто склалося двояке враження:

Підсумки Ч.1: Анкета

Уже майже два тижні обіцяю собі, що ввечері сяду за серію підсумкових постів про олнайн-медіа Закарпаття у 2012 році. І ось вчора у мене в стрічці на Facebook промайнула анкета від Ужгородського прес-клубу. Я відразу пригадав, що маю у голові дещо недоказане ще з минулого року, тому вирішив розпочати підводити підсумки саме з неї.

Wanted +1

Уже майже 3 роки я працюю з одним з проектів в закарпатському інформпросторі. Й за увесь час мені завжди було скрутно з кадрами.

Мій герой

У нас в країні часто так, коли начхати на талант, на мрії, на працю і старання. Часто навіть не через гроші чи вплив. Просто через дурість, недалекість та провінційність.

Тотожність

Кілька вкрай суб’єктивних думок, які нагромадилися за останні півроку на рівні чуттєвості. Чомусь мені здається, що аналогічні роздуми нагромадилися в багатьох інших, тому я й вирішив свої опублікувати.

Життя героїв в Україні

Я не голосуватиму за Свободу, хоча певен, що це відео вкинули в мережу саме з агітаційною метою.

Закарпатська П і журналісти

Як людина, яка системно моніторить інформаційний простір Закарпаття, можу сказати одне: останні кілька місяців, особливо з неформальним стартом виборчих перегонів, партія влади, а надто її кандидати-мажоритарники, відверто провокують місцевих журналістів. 

Спробуйте заперечити Роману Балаяну

Він - вірменин. Розмовляє російською.

Богдан Ступка: Людина з крилами

Він уже не один рік хворів. Про це було відомо багатьом. Але ніхто й не міг припустити, що Богдана Сільвестровича не стане.

КрасноМОВНЕ фото (ОНОВЛЕНО +1)

У такі миті, як зараз, дуже важливо не втрачати здоровий глузд, а бути вірним собі та уважним.

Рідні Карпати

Такими відео хочеться ділитися з іншими.

Страшно

Я не схильний асоціювати таких людей з якоюсь політичною силою, кастою чи регіоном, хоча вважаю акцент на зв'язку між вбивцею та главою держави, на якому постійно в сюжеті наголошував журналіст - більш ніж виправданим.