Блог Наталії Зотової

Чоловіки, ви де?!

Зотова Наталія Про все, що в кадрі і за кадром...

 

 

 

 

 

 

Це берег Тиси у Тисобикені:

 

А ось цим екскаватором посеред ріки у розпал нересту, милуються іноземці, що перетинають кордон у Вилоку:

 

А це понівечений екскаваторами берег Тиси у Петрові. Перший випадковий перехожий називає, чия техніка тут працює і забирає глину, пісок, гравій. Хто кому кум, сват, брат. На яких посадах і в яких кабінетах сидить «криша»:

 

А це п»ятиметрові котловани на березі Тиси у Фанчикові. Їх риють уже більше місяця:

 

А це вкотре розшукуємо крадіїв, йдучи слідами, що їх залишила техніка. Її спішно ховають у непрохідних хащах, по дзвінку від тих, кого наші камери змогли зненацька застати за грабежем:

 

А це таки знаходимо в хащах любителів дармівщини. Знайома картина: телефони до рук і – навтьоки! 

 

Ось такі ж кадри, кількамісячної давнини. Це Гетиня:

 

А це заднім ходом від нас утікає машина одного з сільських посадовців, який має контролювати береги Тиси. Натомість…..чомусь біжить від камер, як ошпарений:

 

Чоловіки, посадовці! Дорогі офіцери! Люди у погонах! Чи я з мікрофоном, подуй вітер - впаду,  маю бігати по хащах на перехват цих ділків? Чи це ваша робота? Скажіть мені? Раз пронесло, другий, десятий. Бігаю- а вони працюють, бігаю- а їх іще більше! Нахабніють і стримку ніякого, бо й кари ніякої нема! А як нарвуся, як ви нарвалися в Одесі? Закопають мене тим же екскаватором на тому ж березі з тим же мікрофоном! І почнеться тоді у вас веселе життя. Підніметься галас, дзвонитимуть міністри, а може, і сам президент! Це ж знімальна група «плюсів» пропала! Це ж журналіст німецького радіо зник! Гвалт! Що скаже Європа? І злітатимуть з вас погони. І ритимете вже ви землю, шукаючи мене, як я розшукувала крадіїв. А я спокійно лежатиму у цій землі, на березі Тиси, з мікрофоном у руках, і плювати вже мені буде на те, знайдете ви мене, чи ні! 

Ось такі діла, панове офіцери всіх структур і служб, посадовці в краватках, і просто - чоловіки, чиїм дітям ще жити на цій землі. 

 

 

 

Коментарі -
Зачекайте...