Блог BEREG FEST

Стань зіркою BEREG FEST 2011

BEREG FEST фестиваль Найяскравіша подія осені на Закарпатті

Немає локації? Немає ресурсів для «промо»? Немає потрібних засобів, коштів, техніки? З BEREG FEST це перестає бути проблемою. Головне, аби було бажання! Решту забезпечить оргкомітет фестивалю.

Змінивши минулого року концепцію BEREG FEST, ми крок за кроком втілюємо її у реальність. І якщо 2010-го ми досить побіжно торкнулись самого формату, то цього року вся стратегія збудована на змінах. Головні з них – доступність творення свята його шанувальниками. Справжнє свято можливе лише за умови власного творення. Тому ми кажемо - твори фестиваль таким, яким ти сам його бачиш.

Кампанія «Стань зіркою BEREG FEST» є логічним продовженням загальної програми підготовки цьогорічного свята. За нашим задумом це є посильна допомога у рамках фесту талановитій молоді, що має бажання показати свої вміння загалу. Ми точно знаємо, таких талантів у краї чимало, але не у всіх є достатньо можливостей, аби достойно презентувати власні здібності. З BEREG FEST це перестає бути проблемою. Фестивальна сцена, майданчики та локації відкриті для всіх бажаючих демонструвати власне уміння. Головне, аби було бажання!

Ми пропонуємо всім бажаючим спробувати власні сили на нашому святі. У тебе є гурт і власні пісні? Може вірші? Ти гарно танцюєш? Співаєш? Малюєш? Вправляєшся з креативним інструментом чи спортивними знаряддями? Може ти знаєш таємниці захоплюючих ремесел? Спробуй себе на справжньому святі! Заповнюй анкету учасника проекту «Стань зіркою BEREG FEST», відправляй анкету на адресу оргкомітету фестивалю – beregfest@gmail.com та здивуй всіх своїм талантом на BEREG FEST 2011! Зроби свято таким, яким його бачиш саме ти!

BEREG FEST. Він такий один…

 

Анкету можна завантажити ось тут.

Коментарі -
Зачекайте...