Блог Галини Малик

РЕКЕТ ПО ЗАКАРПАТГАЗІВСЬКИ?

Малик Галина Письменниця, Член Національної спілки письменників України

На вулиці Дівочій в Ужгороді - революція іде. Закарпатгаз вивісив об"яви, що, мовляв, будуть перевіряти правильність підключення котлів. Аби був допуск, а якщо ні - відключать газ.

Чи був допуск, чи ні - ніхто не знає, але газ відключили. З понеділка. Пояснивши, що з будинку треба зібрати певну суму, аби включили знову. Сума потрібна начебто на переоформлення документації (???). Половина споживачів, які мають документацію, не розуміють: її що, треба переробляти кожні чотири роки у зв"язку зі зміною влади? Друга половина, яка цієї документації не має, мовчить. А ще частина мешканців, які ВЗАГАЛІ не мають котлів, запитують: А ПРИ ЧОМУ ТУТ МИ? ЧОМУ ПОВИННІ СТРАЖДАТИ НАШІ ДІТИ РАЗОМ З ІНШИМИ?

Ходять чутки, що ТАТО приїжджаав, аби примусити скинутись на "общак". А до чиїх кишень можна завжди залізти? Та до наших з вами, як це робиться завжди.

Кому задати питання, які виникають у людей? На одному будинку мешканці самовільно підключили газ. Але сьогодні вранці статус-кво відновлено, незважаючи на звинувачення і образи юрби, яка стояла під будинком.

Коментарі -
Зачекайте...