Блог Степана Сікори

Ми знову зустрілися. Цього разу через 55 років після закінчення школи (відео)

Сікора Степан

Зустріч відбулася 22 липня 2023 в кав’ярні «Ретро». Цього разу зібралось нас небагато. Тільки 13 однокласників з 52, які закінчили в 1968 році Перечинську середню школу-інтернат.

Чому нас стільки мало зібралось? Причин багато. Перераховувати не буду. Скажу тільки одне, що ця ювілейна зустріч була присвячена також приїзду нашого однокласника, друга, брата, професійного військового в запасі, теперішнього мешканця далекого прифронтового міста корабелів Миколаєва Івана Цупи, який ненадовго приїхав у своє рідне Закарпаття.

На жаль, через брак час, наш «професійний організатор зустрічей» однокласників Павло Опачко мав недостатнього часу, щоб зібрати нас більшу кількість. Але, навіть, в такій малій кількості зустріч вдалася. Це була не просто зустріч однокласників, а зустріч щирих друзів, братів і сестер, які упродовж 6 років навчання в інтернаті були разом майже цілодобово.

Про нашу зустріч через 55 років я змонтував невеликий відеосюжет, вставивши зацифровані фотографії 55-57 річної давності. Якість світлин може не та, що сьогодні, але вони унікальні.

Примітка. Ще додаю відео зустрічі через 50 років.

Переважну частину з них мої брати й сестри побачать в перше. Зараз готую більш розлогу статтю про наше навчання в одній з елітних шкіл радянського Закарпаття, в Перечинській середній школі-інтернаті, яка була відкрита в далекому 1962 році й ми були п’ятим випуском нашої школи.

А зараз до перегляду.


Коментарі -
Зачекайте...