Інтернет - це життя майбутнього

Прикрий випадок на Великдень у Мукачеві

Васильєв Дмитро Редактор Мукачево.net

Прикрий випадок стався сьогодні вночі, коли я, разом з дружиною, йшов освятити Великондній кошик.

Більшість, хто живе у мікрорайоні Росвигово в Мукачеві, знає про маленький перевулок, який дозволяє вийти жителям багатоповерхівок на вулицю Червоноармійську. Мало того, що вулиця зовсім не освітлюється, так у кінці цього перевулку декілька років тому поклали бетонний блок, певно, щоб автівки не заїжджали.

Саме цього вечора, люди, освітлюючи собі дорогу телефонами були змушені обходити цю перешкоду, акуратно ступаючи по землі аби не наступили на майже відкритий каналізаційний люк(!!!).  Проходячи поряд, ми стали свідками, як юна дівчина з мамою теж спробували подолати цю перешкоду. Дівчина спритно перескочила бетонний люк, але не встигла попередити матусю про цю підступну пастку. Саме вона вступила на одну з половинок круглого бетону, який нахилився і...захлопнув ногу жінки. Було чути як святкові яєчка покотилися по асфальту, маленькі і великі, розфарбовані листочками, вивареними у лушпінні. Паска, шовдарь, ще деякі святкові продукти опинилися на землі.

Спершу, ми звільнили ногу жінки, яку затис бетонний блок, а потім допомогли зібрати, вже побиті, крашанки.... Дівчина та її матуся мовчки зібралися, шмигаючи носами. Повтирали руки та подякували. Було відчутне їх мужнє утримання сліз…Жінка сказала, що з ногою все гаразд, далі, трохи кульгаючи пішли у напрямку церкви.

Я спробував покласти паскудний "люк" на місце, він, наче, встав твердо, але як ви можете побачити на фото біля нього є ще одна пастка....туди легко пролазить нога....

У моєї дружини цілу ніч сльози наверталися на очах...Не уявляю відчуття жінки з донькою....

Коментарі -
Зачекайте...