Закарпатское Среднее тоже отпраздновал День учителя (ФОТО)

Празднование дня учителя и семьи проводилось в поселке Среднее 6 октября на территории замка тамплиеров.

Концерт, який підготували   викладач греко-католицької парафії Гряділь Вікторія, директор Будинку культури Щубелка Беата та художній керівник Сембер Олександр, сподобався присутнім. Учасники концерту віршами, прозами, піснями «Вчителько моя»,
«Ой літа ви погідні», «Сонечко встає», «Короноване життя», а також теплими словами привітали вчителів та глядачів. Молодь хотіла сказати в своєму виступі те, що  до того, як людина формується як особистість, допомагають їй у цьому вчителі, які збагачують необхідними знаннями, вчать пізнавати світ, можливо, першими помічають і розпалюють у людині іскру таланту, яка в майбутньому стане справою всього її життя.

Вони виконують життєво важливу роль у суспільстві та житті кожної людини зокрема, без них важко уявити світ таким, яким він є. Як говорили  знамениті філософи :«Вчитель – це той, хто на уроці здобуває знань більше, ніж будь-хто інший. Істинний учитель є також і учнем» (Елберт Гоббард, філософ), «Лише той учитель, хто живе так, як навчає.»(Григорій Сковорода) «Найкращий спосіб зробити дітей хорошими – зробити їх щасливими.»(О. Уальд) «Якщо вчитель поєднує у собі любов до справи і любов до учня, він – досконалий учитель».(Л. Толстой) Учитель і учень ростуть разом. Вчаться у тих, кого люблять.

З привітальним словом звернувся голова селишньої ради Крицький Е.Т , ставнофорний протоієрей о.Іван Ісайович, а також директор Середнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Югас Андрій Мартинович. Всі вони в своїх вітаннях говорили те що вчитель, батьки та церква відіграють велику роль у виховані дітей- майбутнього покоління. Добре суспільство будується в см”ї , церкві, школі.

З піснями  «Рідна мати моя» та «Росте черешня» привітав зі святом присутніх 74 р. талановитий житель Середнього Йосип Степанович Басараб. Вчителі дитячої школи мистецтв Бобак Ольга Михайлівна та Бурин Марина Олександрівна привітали всіх   піснями «Молюсь тобі» та «Це наша земля».Тепло приймали присутні вітання вчителів села Малої Копані з поезією та народною піснею «Перелаз».

Демонструвалось відео, де вчителі згадували свій перший урок в школі,відповідали на питання чи важко бути вчителем у наш час та вітання учнів, яке підготував о. Євгеній Градиль.

По закінченню виступу ставнофорний протоієрей Ісайович Іван подарував книги «Новий завіт та Псалми» шанованим гостям, найменші учасники виступу роздали всім іконки «Ісус -учитель». На святкуванні в селищі Середнє   Дня вчителя та родини зібралось багато глядачів, які насправді відчули сімейне тепло великої родини, де кожен  з нас в житті є по-своєму вчителем та наставником, пише Оксана Ільченко, керівник РОМЦНТ і КОР.

Якщо ви знайшли помилку, виділіть текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Коментарі -
Зачекайте...