Адміністрація Facebook дозволила додавати фотографії до коментарів

6
0

Соціальна мережа поки що не дозволила використовувати у коментарях анімовані картинки.

Соціальна мережа Facebook дозволила прикріплювати фотографії і картинки до коментарів, які користувач залишає до записів своїх друзів і на публічних сторінках на сайті, пиже прес-служба ТСН. 

Картинки, які прикріплюються, повинні бути збережені в форматах JPG або PNG. Така ж функція є у російської соціальній мережі "ВКонтакте". Однак Facebook і досі не дозволив додавати до коментарів анімовані GIF-зображення.

Публікувати фотографії в коментарях поступово зможуть користувачі по всьому світу як з комп'ютерів, так і з мобільних пристроїв.

Нагадаємо, що в березні цього року Facebook запустив інше поліпшення системи коментарів на сайті. Соцмережа дала можливість відповідати на коментарі безпосередньо їх авторам, а також розвивати гілки дискусій під публікаціями. Нові формати коментарів, як очікується, дозволять Facebook, аудиторія якого перевищує мільярд користувачів, активізувати обговорення опублікованих записів і контенту.

Нагадаємо, що днями Facebook може показати свою альтернативу Google Reader. Минулого тижня Facebook створив підтримку хештегів і їх можна розглядати як вагоме підґрунтя для RSS-рідера.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також