Адміністрація "ВКонтакте" хоче видалити всі фільми з соцмережі

12
3

Користувачі ополчилися против адміністрації ВКонтакте за видалення всієї неофіційної музики.

За повідомленням ТСН, соцмережа ВКонтакте слідом за видаленням нелегальних аудіозаписів з великою ймовірністю візьметься і за видалення піратського відео. Про це заявив депутат Держдуми від "Єдиної Росії" Роберт Шлегель.

На його думку, керівництво соцмережі постарається зробити це завчасно, до того, як антипіратський законопроект буде прийнятий у третьому читанні.

За його словами, адміністрація ВКонтакте це зробить, щоб убезпечити себе від масових судових позовів з боку правовласників.

Як відомо минулого тижня навколо ВКонтакте спалахнув скандал після видалення соцмережею аудіозаписів.

Це відразу ж викликало протест і невдоволення у користувачів. У соцмережі одразу ж з'явилися численні групи c гаслами "Поверніть музику ВКонтакте".

Також деякі користувачі, об'єднавшись у спільноти, погрожують видалитися з соцмережі, якщо адміністрація не поверне музику.

Зазначимо, минулого тижня користувачі масово стали отримувати повідомлення від адміністрації ВКонтакте про те, що на завантажені ними аудіозаписи надійшли скарги правовласників.

У листах вказується, що конкретний трек порушує права на інтелектуальну власність. Представники ВКонтакте пропонують користувачам або видалити трек зі своїх сторінок, або оскаржити це.

Але кмітливі користувачі запустили флешмоб щодо перейменування улюблених виконавців і назв їх треків.

Так, команда One Direction отримала альтернативну назву "Одна долинушка", Lana Del Rey перетворилася на Ванну без Дверей, Adele у "Апрель Молодой", співачка KESHA стала Папугою, а нове ім'я Джастіна Бібера - Джиган і Бомбер.

Коментарі

A
Alexandra

Ужас... йому ворогiв не вистачае....

Д
Джокер

Мне лично как-то все равно. Я никогда фильмы ВК не смотрел.

M
Malina

а Jonas Brothers стали Трьома Богатирями!) або Братья Павловы:D

Читайте також