Жахлива ДТП у Мукачеві: у ВАЗ повний людей влетів Peugeot (ФОТО)

11022 7

Аварія сталась вчора, 21 серпня близько 23:20 на вулиці Пряшівська в Мукачеві.

Як розповіли Mukachevo.net у Мукачівському райвідділі поліції, на місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що Peugeot рухаючись з сторони Берегівської об'їзної не впорався з керуванням та в'їхав у припаркований на дорозі ВАЗ-2102.

Постраждали пасажири ВАЗу. У автівці було 6 людей з двома дітьми, 2015, 2017 років народження. З травмами різного ступеню їх було доставлено до лікарні.

Відкрито провадження за ч.1 статтею 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху.

Коментарі

  • В
    Вася

    То всьо афери Тоти чмири циганськие колись и кони так подставляли ночью без свитла и кидали людей на бабки.так и в Цей раз.пи- от капчоние

  • Р
    Рем

    А Пряшівську обїздну хоч хтось планує ремонтувати - там 700-800 метрів треба відремонтувати і тоді розвантажиться Берегівська обїздна.

  • 1
    111

    Цигани толкали жигуль без аварійки і взагалі без габаритів. Їх не видно на дорозі. Так ,водій Пежо трохи перевисив швидкість. А на рахунок 3 машини, її там не було.

  • Л
    Лоці

    Де інформація про 3-тю машину?!!!!! Жалюгідні ви журналісти!

  • М
    Мукачівка

    А якого біса роми стояли там з малолітними дітьми піводинадцятої ночі? Крали, більше ничого придумати.Чому на Пряшівський зробили дорогу, а освітлення чи хоч якись знаки дорожні поставити забули.Намалювали пешеходний перехід в кінці вулиці ,там де нихто не ходить, а де зупинка автобуса там неможна перейти, бо машини летять зі страшною швидкістю.

  • А
    адмін

    а чому пежо не показуєте?водій джипа не постраждав лиш з рукою шось там є ,якщо б він так влетів він би помер на місці,включіть логіку не пишіть дурниці

  • М
    мішо

    Но писаки на Мукачево нет. Пежо вїхав у жигуля. Подивіться шо лишилось з жигуля . То він з всієї дурі на великій швидкості влетів у жигуля. З нього сигиня лишилась консервна банка

Читайте також