Таємниці вибору чаші для кальяну на Tabacoff: від типу до дизайну

3
0

Східна культура розбурхує своєю оригінальністю та підходом до відпочинку. Хороший кальян допоможе розслабитися та зняти напругу в затишній домашній обстановці.

Це ідеальний варіант для відпочинку та релаксації. Важливо підібрати не тільки тип кальяну, але і знайти відповідний пристрій за розміром та дизайном. Купівля цього приладу вимагає уважності та мінімального поняття про те, як має виглядати майбутній аксесуар.

Правильний вибір

Існують функціональний та сувенірний кальяни. Якщо перший призначений для конкретного використання, то другий можна назвати елементом дизайну інтер'єру. Крім цього, курцям-початківцям потрібно звернути увагу і на кілька інших речей:

Кількість людей, які використовуватимуть інструмент. Якщо чаша для кальяну буде невеликою, то одного забиття тютюну вистачить на компанію із двох-трьох людей. Для більшої кількості бажано підбирати місткі варіанти.

Додаткові елементи. Не всі кальяни йдуть у готовій комплектації. До деяких приладів необхідно докуповувати деталі, щоб отримати повну функціональність. Фахівці радять купити кальянну чашу, яка підходитиме за розміром до кальяну, і звернути увагу на матеріал – від цього залежать варіанти замісу та можливості приладу.

Комплектація приладу. На сайті https://tabacoff.ua/aksessuary/chashi-dlya-kayana-... є великий вибір трубок, колб, насадок на трубки та інших елементів, які будуть використовуватись у процесі. Також працює служба підтримки. Фахівці готові проконсультувати та допомогти зібрати оригінальний прилад або купити готовий пристрій.

Розміри. Параметри важливі для кількості людей, які користуються пристроєм. Для однієї чи двох людей підійдуть невеликі компактні пристрої. Але якщо планується збирати велику компанію, то колби мають бути відповідних розмірів. Бажано звернути увагу на те, щоб силіконова чаша для кальяну підходила під параметри пристрою.

Не варто економити та купувати варіанти без чаші чи інших елементів у комплекті. Адже при покупці буде окремо переплата в плані вартості. Комплекти виходять набагато економнішими та дешевшими. На сайті Tabacoff про це знають, тому пропонують лише найкращі варіанти для своїх клієнтів та великий вибір різних варіантів кальянів.

Варіанти колби та чаші

Ці елементи вважаються одними з головних у пристрої. Матеріал, з якого виготовлена колба, має величезну роль:

Металеві не розіб'ються, але вони вибагливі у чищенні.

Пластикові не завжди служать довго і з часом при неправильній заливці можуть деформуватися і втрачати вигляд.

Скляні варіанти найбільш популярні завдяки ціні, практичності та доступності. Вони добре промиваються, на них виходить ароматний дим і при цьому такий тип невибагливий у догляді.

Дорого та стильно виглядають кварцові чи кришталеві колби. Але таке рішення обійдеться недешево, крім цього, тут також є свої мінуси щодо догляду за внутрішньою частиною.

Про те, як вибрати чашу для кальяну, також потрібно дізнатися перед покупкою. Є два основні типи – кераміка та силікон. Перший варіант добре прогрівається, довго тримає тепло та рівномірно розподіляє аромат із суміші. Силіконова чаша виглядає ефектно, зручна у використанні. Вона рівномірно прогрівається, завдяки чому забезпечує поступове тління тютюну.

Серед популярних варіантів чаш можна відзначити також кераміку (глина, покрита глазур'ю) та метал. Правильно підібрана чаша покращить враження від куріння. Вибрати потрібну можна на сайті інтернет-магазину Tabacoff.ua.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також