Legacy of Dynasties - що відомо про гру від Play'n GO

1

Відеослот від Play'n GO - гра в стилі "книга" з символами, що розширюються. Вона є ще одним слотом у подібному форматі від цієї студії.

Важливо, що цього разу слот уникнув тематики Стародавнього Єгипту. Отже, що насправді є новий ігровий апарат? Цей азіатський слот, дії якого відбуваються у кімнаті, наповненій азіатськими артефактами, наприклад, бонсай. Ігрове поле складається з 5 барабанів та 3 рядів, а нагорі розташована смужка із символами виплат. Візуально Legacy of Dynasties виконаний досить приємно, так надихає, що відразу ж почати шукати квитки в Азію, щоб поринути в атмосферу справжнього сходу.

Загальна інформація

Цей слот відноситься до категорії середньоволатильним. У ньому передбачені ставки від 10 центів до $/€100, виграші формуються при збігу символів на одній із 10 ліній виплат, починаючи з крайнього лівого барабана. Перевірити це можна досить швидко, адже для гри в elslots реєстрація не потрібна. Символи виплат включають:

  • низькооплачувані - карти J, Q, K та A;
  • високооплачувані - жабу, павича, панду, тигра, жінку та чоловіка.

Комбінація із 5 низькооплачуваних символів приносить виграш у 5х ставки, тоді як комбінація із 5 більш оплачуваних символів може принести виграш розміром від 10х до 100х зробленої ставки. У грі також є дикий символ, що зображує монету, який може замінювати інші іконки виплат. Повна лінія з вайлдів приносить виграш у розмірі 200 зробленої ставки.

Чи є бонуси?

Гравці отримують можливість використовувати низку бонусних функцій. Однією з головних особливостей відеослота Legacy of Dynasties є символи, що розширюються. До 10 звичайних іконок (які не є вайлдами або скаттерами) випадковим чином вибираються, щоб стати спеціальними символами, що розширюються. Коли вони з'являються як мінімум на 3 барабанах, то розширюються, займаючи всі позиції на барабані. При цьому ці розширені зображення необов'язково мають бути сусідніми, щоб створити виграшні комбінації.

Також гравцям доступний бонусний раунд фриспінів. Щоб активувати режим безкоштовних спинів, необхідно зібрати скаттер на першому, третьому та п'ятому барабанах. Після цього запускається колесо безкоштовних спинів, яке визначить кількість фриспінів (від 3 до 10, 15 чи 20). На кожному фриспені випадковим чином вибирається до 10 зображень, що розширюються.

Під час дії бонусного раунду, якщо на барабанах випадають 2 скаттери, активуються Dynasty Spins. Це додаткові безкоштовні спини всередині основних, їх кількість визначається вихідною кількістю іконок, що розширюються. Гравці отримують випадкову кількість від 3 до 8 Dynasty Spins під час активації. Однак під час дії режиму не можна запустити ще один раунд. Бонусний раунд завершується, коли загальна кількість безкоштовних спинів (включно з Dynasty Spins) досягає 70.

Коментарі

Читайте також