King Kong Cash Even Bigger Bananas - весела гра від популярного розробника

5
0

Ігровий відеослот є приємним місцем для занурення у світ азарту. Фонова музика, що нагадує ніжне звучання джунглів, легко дозволяє уяві намалювати дику картину як у забутих танцювальних сценах старих диснеївських фільмів. Головним у цій грі є Кінг Конг, його зображення трапляється на різних іконках.

Спочатку більшість із них закриті, заблоковані лише відображаються поряд з ігровою сіткою, дозволяючи гравцям відстежувати ігровий прогрес.


Що треба знати?

Зміна розміру ставки не скидає процес розблокування піктограм Collect. Це означає, що гравці можуть без обмежень почати з мінімальної ставки і надалі збільшити її до $/€100, коли всі зображення стануть доступними. RTP не залежить від активації або відсутності певних збиральних ікон, його вихідне значення становить 96%. Волатильність гри оцінюється як середньовисока. Перевірити ці дані можна буде запустивши відеослот у казино ВІП.

Слот являє собою шестиразову ігрову панель з чотирма рядами, надаючи гравцям 4,096 способу утворення виграшних комбінацій, починаючи від 3 однакових зображень і закінчуючи 6. Серед них:

  • низьких виплат - картки від 9 до А;
  • символи з високими виплатами — крокодил, птах, тигр, носоріг та золотий Конг.

Виграш за 6 однакових іконок низьких виплат становить від 1х до 1.5х ставки, для високооплачуваних іконок значення збільшується до 2х-5х вихідної ставки. Вайлди допомагають збільшити кількість виграшних комбінацій, замінюючи всі стандартні зображення, крім Collect, вони можуть з'являтися всіх барабанах, крім першого.

Бонусні можливості від мавп

King Kong Cash Even Bigger Bananas пропонує спрощену систему збору символів готівки, яка управляється кількома розблокованими Collect.

На кожному спині символи готівки активні на всіх барабанах. Під час запуску гри активний стандартний Collect Kong. Якщо він з'являється на правому барабані, то розширюється, покриваючи всі барабани, і збирає значення всіх Cash у зору. Після першого спрацювання розблокується наступний тип Collect Kong. Коли нові Collect збирають символи готівки, відкривається наступний Collect. Після розблокування всіх чотирьох вони залишаються активними як в основній грі, так і під час фриспінів.

Також гравцям доступний раунд фриспінів. За випадання 3, 4, 5 або 6 скатерів в основній грі гравцям нараховується 10 фриспінів, і виплата складає 20x, 100x або 500x від суми ставки. Під час бонусного раунду за збір 3, 6, 9 або 12 символів Kong гравець отримує додатково +5 фриспінів щоразу, а також збільшується множник збору символів готівки на x2, x3, x5 або x10 відповідно.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також