Фото дня: лисі від вирубок Карпати

9
33

Моторошні світлини "облисілих" карпатських гір опублікував сьогодні в соцмережі Максим Адаменко.

Як розповів Mukachevo.net Максим Адаменко, жахливі вирубки Карпат він зафіксував неподалік села Гукливий, що на Воловеччині.

Зокрема, моторошну картину, зі слів автора фото, можна спостерігати між Великим Верхом та Плаєм. Також ідентична ситуація за горою Озирна, неподалік Синевира.

— Це, як висморкатись в штору з боку вікна. З боку кімнати ж не видно... Ліс рублять "з боку вікна", там де відразу не видно... Це не дурість і не тупість, - це злочин! Зухвалий в своїй впевненості у безкарності! Нажаль, так воно і є..., — коментує світлини у своєму дописі Максим Адаменко.




Пропонуємо переглянути відео колоритних Карпат, яких ще не встигли винищити.

Коментарі

М
Майдаун

Все,сексменьшина 22:32,на булше мозжечок не здатний розродитися!? Ошибка природа,щезни і заткни воняло! Тупье недоношеноє!

МД
майдаунови дурачку

Бги-ги-ги!!! Шлюха пропагандистська заскулила...

М
Майдаун

Ти гею шароварний,22:06,таких,як ти нормальні люди,типу мене,давлять,як гнид. Мразь бандерувська і неваловшноє пустоє созданіє,то є ти!

ДП
дєвочке по визову Майдауну

Шалава маскальська, ти што так лящиш? Сікуше, да усі уже зают што ти сосеш у кацапів. Слабак і пустоє місто

М
Майдаун

Блювоті,рянді капіталістичнуй,“центровському” і шакалови-сосункови 20:32. Будары вонячі,капіталізм,то лем для таких маржин,як ви добрятина бо ви зараді помий із капстола готові улизати п..ні гаті капіталіштови.Неуку чортув,почитай “Капітал” кіть знаєш алфабет.Там описано,што капіталізм,то войни,рабство,експлуатація,бандитизм і тупик у розвиткові,што показує жизнь.Як нестало Союза,што твуй капіталізм впровадив для людства доброго?Лем не вони про інтернет бо без Союзник розробок і науки щебисьте з піндосами кіпу пользовалися. Бандерувська коросто,гени своє роблять,доносити,стучати,гестапо залучати?Як немає чим отвітити бо нічим бо нетрібноє, тоди стучати. Мустювко воняча,кіби туй висвітлювали дані,то ти смолоше і не пукнув би.Бо бандершня,то сикуни! Заткнися заперевальщику і сиди на львівшьких сайтах!

Ц
Центровському

Вопрос до редакції... Оби, як на деяких інших сайтах, висвічувалися хотя би країна і город коментуючого. Іначе мож і подумати што йсе штатний троль для підняття температури дискусії і збільшення відвідуваності сайту. Бо за вту шнягу што він туй несе нормальний ФСБ-шний заказчик давно сись пропагандистський колхоз би розогнав.

Ц
Центровський

Нижньому. Ясно, інтересно де обітає та простітутка?)

Ц
Центровському

"Шоні Майдаун" - ото подстілка пропагандистська на подсосі у кацапів. Што ти хочеш розумноє у галімого троля почути?

Ц
Центровський

Шоні-Майдауне, капіталізм то свобода, прогресс, інновації, наука, високий рівень життя. Забитий, затурканий коммуняка-холоп то не може осознати. Ви сатаністи-безбожники 100 мілліонів людей унічтожили по всьому світу. В одному лиш СССР 25 млн. Людоєди. Згинь нечисть комуняцька

М
Майдаун

Што ти кащати,мустювко воняча,18:58!? Йолопе невошколований? Ти даже своїми курячими мозгами не можеш осознати Велич Радянського Союзу! А такі,як ти нетріби іще умудрилися розвалити,розокрасти такоє багатство! Ти родився ряндув і здохнеш капіталістичнув помивалькув.Твуй удел міняти памперси і чистити будари, бургерам і польським панам!

Ц
Центровський

16:53 ти се вобще шо виср@в? Яким боком Європа має українцям шось "будувати" придурку?))

Ц
Центровський

Хаха канєшно Шонію, "не хоч тратити слова" бо нич розумноє не пувіш, люди жили в часи Совка і всьо прекрасно знавуть шо боло, проти правди і статистики нияких аргументів не приведеш...

М
Майдаун

Марзі нетрібній “центровському” і мустювці 13:57.Короставці килаві,нетреби,ломпи оби..ні, місто мозгу помиї маєте.Союз проти Албанії!? Я не хочу на вас килавих нетребайлу даже слова тратити! Ви бандершня лепава,тупікова мутація людства! Помыї “швідомі”,што зробилисьте за 28 року!? Щезлибисьте з сьої Землі!

ДО
До оленя сибiрiського

Так, будь ласка роскажи, скiльки побудувала шкiл , храмiв для украiнського бидла ваша Европа? Скiльки навчалось там украiнцiv, в скiльком храмах молилися украiнчькомою мовою? Хлопцi -козаки, де вашi факти?

ДН
до нижньої марги

а ти сюда яким боком і висер твій туй до чого маржино поляцька?

СА
сибирскому Аленю

А ти пошиваку кацапський яким боком до « Антонова» , з « ЮЖМАШ»? Жизнь твоя - прозябание в обоссаных рассейских подьездах лягушатников-полубомжатников. Сам - нищеброд, но зато баба Раша - вперде

Ж
Жйдулуо

Укры, роскажiть, що сталося з лiтаками « Антонов» , з « ЮЖМАШ» ? Аааа , ви хуторська, аграрна африка в центрi Европи , яка миe дупи пшекам та подае малтер в чихii!!! Велике досягнення-тайстра , Европа, дупа европейцЯ!!!

Ц
Центровському

До "майдауна Шонія" нигда не дойде. Ото пропагандистський колхозний олігрофен. Пустоє місто по жизні і нєудачнік, ставший пропаг@ндоном.

Ц
Центровський

Шонію безмозглий, яка нафіг "благодатна" держава од Союза кіть другое місто після Албаніі по ніщеті твій Союз занимав ти осле тупий... Пишеш єдно і то же як попугай, коли до тя дойде уже??

М
Майдаун

Тому,што1234у,а щи ходиш по лісу і чорту видиш на каждому сухареви.То біла горячка.Ти дятле вонячий,то наруд із балтям так унищив!? Ти марго тупа,ко дає дозволи,ко прикривать? Фоштери,лісники...?То власть майданута в угоду тим,што їх поставили і для свого збагачення,як іго винищує ліси! Но то вукраїна,вна лем знає нищити.Достали од Союза і Бога таку потужну і благодатну державу,а роблять з ниї пустиню! Бо самі пустоти,які знають лем свині вирощувати і в хлівах жити!

1
1234у

Геніально, Watsons! при Союзі люди грілися вітряками і сонячними панелями а при Україні начали дровами усі топити. При тому криві дерева не ріжуть, бо мажори топлять лем діловим деревом. Іди у Чоп і зазвідай де пиломатеріали у вагонах і кулько їх за останні 30 років пішло у Європу. Канешно депутати помогавуть. Відівім недавно малий Балога з балтям бігав помогав людям дрова на зиму ладити. Не довольні селяни - кажуть же самі ся ліпше справлять. Каждий раз хожу на гриби - усе даякого Порошенка з валашков увижу. Сночи Ющенко стрімив прямо із ліса, каже шо треба помагати селянам уйти із кризи і ун свойима руками же нигда не крали нарубав ешалон дров українцям у Європі. Ко селян заставлять ліс валити за чекуню? Най ідуть на зароботки кіть роботи в селі ніє. Балога на 131-му не буде у ліс за дровами іти. Кіть му привезуть, та купить. Як і каждий кому привезуть. А кіть не привезуть, та будуть дачим другим топити. Вирубки проходять з допомогою селян, які можуть перекрити путь у ліс

П
Правдорубу

у мене уникло "сумніву фото". Задумавимся може то погано прижилося, може хворі сажанці, може косулі поїли, може кабани затоптали, може киртиці коріня перегризли, може парша ... Якраз сидівім у бударі з телефоном і хотівім зробити гламурноє фото. Сопоставивім факти - мої дерева уже на гугул карті видко, а сі садять каждий рук, а ни грама нич не видко. Так фотку і пудпишу - "сумніву фото - майжек наворожили людьом. Тулькі роки садять, а нич не росте"

1
1234

Так,люди рубають ліс,щоб зігрітись зимою.тільки це і не булр б видно,як би не наші мажори А такі вирубки проходять лише з допомогою депутатів.....балога,пітьвка...ланьо...і інші-лише наші депутати це роблять,бо це гроші.....

Ч
читачу

Невалоушні нецрони в новий апартаментах воскреснуть і начнуть ся кивати. Кіть не поможе - ізіш батарейку - іони двіжуться і електричним путьом. Вать просто на язик удінь шерстяну штрімфлю і почеши ебонітовов палочков. Не забуть узяти з собов фотоапарат оби фоткати шо там каждий рук садять - най нам Альпи завідувуть які у нас газди.

Ч
читачу

Така прогулка увілічить сінапсис у черепнуй коробці.

Ч
читачу

Наічся оріху мало - кажут же то полезно для мозга. Наврятлі сам оріх робить чудеса, но для тебе сойдет і байка, шо оріх похожий на мозок і дуже вліяє на мозгову деятельность. Як мінімум то калорійно дуже. Наберешся колорій озьми ташку на пличі і іди у Воловець. Кіть ти ся Воловець не любить - Усть Чорна.

Ч
читачу

Мож би тебе дурним назвати, но ти хворий. Вуключ свуй режим енергозбережения і актівіруй мало атрофіровані сірі жижі находяшіся в пасивному безумовному маренні паралельними реальностями.

1
123

Ось вам логіка наших людей: "а шо не треба рубати". Орфографія "читача" збережена. Одні рубають ліс, інші купують, а тих хто стає на захист лісу, вважають дурними. Хоч самі писати грамотно не навчились. Заслужили повіні.

А
Альгердас

Афтар не дурный, а просто клиничный лесофоб!!! Если не вырубать лес - мы оставим без работы лесных эльфов! Они загрустят и не будут высаживать новые леса по ночам!

Л
Ліс

Бачу одні лісоруби пишуть комент. Уже до ручки дорубали ліс !!!!

П
Правдоруб

А ні в кого не виникає сумніву фото, де молодим лісом вкрита земля?

ДЧ
До читача

Не треба так рубати як рубають !!!

Ч
читач

а шо ліс не треба рубати? Він що вічний?? Автор дурний, ліс кожний рік садять

Читайте також