Як вибрати сімейну постільну білизну

3

Запорукою гарного, міцного, що відновлює сили сну з упевненістю можна назвати комфорт: зручність ліжка, матраца, якість постільної білизни, температура повітря та затінення вікон у спальні.

На сайті інтернет-магазину Cappone представлений величезний асортимент комплектів постільної різноманітних розмірів, кольорів та матеріалів. У каталозі навіть найвибагливіший покупець знайде те, що йому потрібно. У разі виникнення будь-яких питань досвідчені консультанти допоможуть у всьому розібратися.

Що зазвичай розуміють під «сімейним комплектом постільної білизни»

Вибираючи комплект білизни для сімейної спальні, ви напевно зіткнетеся, як мінімум, із трьома варіантами:

  • двоспальний комплект (включає одне простирадло на загальний двоспальний матрац, дві наволочки і один двоспальний підковдра);
  • двоспальний комплект євро (список приладдя ідентичний звичайним двоспальним, але простирадло і підковдра більше за розміром на двадцять сантиметрів);
  • сімейний комплект (включає одне двоспальне простирадло, дві наволочки і два полуторні підковдри).

Якщо подружжя любить спати під окремими ковдрами, то сімейний варіант білизни для них – найкращий вибір.

Які розміри сімейних комплектів зустрічаються у продажу

Найбільш поширеними є такі розміри сімейних варіантів постільної білизни (євро або полуторні):

  • простирадло - 240х220 або 180х200;
  • один або два підковдри - 200х220, 200х240 або 160х200;
  • дві або чотири наволочки - 70х50.

Варто відзначити, що в комплекти може входити як класичне простирадло, так і на резинці. Вибір залишається за вами.

Якщо використовуються кілька подушок різного розміру, можна дві наволочки використовувати з комплекту, а для додаткових придбати окремо.

Чим сімейний комплект відрізняється від інших

Основна відмінність сімейного комплекту - у кількості предметів, що входять до нього, є гумки на простирадлі. У такому комплекті завжди є два підковдри. Вони забезпечують комфортний сон для пар, які віддають перевагу ковдрам з різними утеплювачами. Адже про який комфорт може йтися, коли одному постійно спекотно під загальною ковдрою, а другому завжди холодно?!

Крім того, коли в одного з подружжя чуйний сон, він постійно прокидатиметься при кожному русі другого під загальною ковдрою. У результаті, купивши сімейний набір постільної білизни, ви робите істотний внесок у свій здоровий сон, а, відповідно, і свою продуктивність наступного дня.

Які матеріали вважаються найкращими для наборів сімейної білизни

Вибираючи домашній текстиль, варто приділити особливу увагу тканині. Рекомендуємо придивитися до натуральних матеріалів (бавовна, льон, велюр). Тканини відповідають усім необхідним гігієнічним вимогам:

  • не викликають алергію;
  • добре вбирають вологу;
  • пропускають повітря;
  • мають надзвичайно приємну текстуру.

Бавовна найбільш популярна при виготовленні комплектів сімейної постільної білизни. Чим менша щільність матерії (кількість ниток на квадратний сантиметр), тим ніжнішим і менш зносостійким буде виріб з неї.

Цілком прийнятним варіантом вважається додавання до складу штучних волокон. Однак їх зміст не повинен перевищувати 15—20%. За допомогою такої хитрості виробники продовжують термін служби білизни та дещо полегшують догляд за нею.

Плюшева (велюрова) постільна білизна, у свою чергу, має м'яку, пухнасту і гладку поверхню, що робить її особливо привабливою для використання в зимову пору року.

В інтернет-магазині Cappone ви знайдете постільна білизна на будь-який смак та для будь-якого випадку:

  • для зимових ночей - з теплих ворсистих тканин (фланелі або велюру);
  • на подарунок – сатинова або лляна білизна елітних марок;
  • для літа - з ніжного сатину, що холодить;
  • для повсякденного використання – з натуральних волокон найрізноманітніших кольорів;
  • для дітей – гіпоалергенне ліжко із зображеннями героїв з улюблених мультфільмів;
  • для любителів ефектних зображень – із 3D принтом.

Крім величезного вибору, у Cappone вам гарантовано сумлінний сервіс, конкурентні ціни, високу якість, швидку доставку та можливість участі в акціях.

Коментарі

Читайте також