Замовити ремонт та регулювання вікон у Мукачево: корисні поради

429

Щойно температура почала знижуватися, до фахівців компанії «Енфілд Віндовс» набагато частіше почали звертатися мешканці Мукачево та Закарпатської області для ремонту та обслуговування пластикових вікон.

Причина зрозуміла: скоро зима, з опаленням можуть бути проблеми, тому всі хочуть підготувати приміщення до холодної пори року.

Коли вам буде потрібні регулювання та ремонт вікон у Мукачево що ви можете зробити щоб зменшити втрати тепла – розберемося у статті!

3 ситуації, у яких ремонт пластикового вікна необхідний

Несправності та неполадки у роботі металопластикового вікна значно знижують ефективність теплозбереження. З деякими проблемами можна миритись, але є ситуації, в яких ремонт вікна необхідний:

  • Тріщина у склопакеті. Будь-яке порушення герметичності склопакета призводить до втрати його енергозберігаючих показників. Влітку терпіти можна, до зими – лише заміна.
  • З вікна дме. Продування по периметру стулки, з-під підвіконня або з-під укосів — привід провести діагностику та усунути проблему. Можливо, достатньо буде регулювання вікна. Але іноді потрібна заміна віконного ущільнювача чи капітальний ремонт.
  • Вікно відкривається / закривається із зусиллям чи механізм не працює взагалі. Як і у попередньому випадку, діагностика дозволяє визначити причину, а регулювання пластикового вікна чи його ремонт – усунути проблему.

Ремонтні роботи на пластиковому вікні: що можна зробити?

Чим допоможе ремонт вікон у описаних ситуаціях?

  • Заміна склопакета дозволяє усунути проблеми з герметичністю. Крім того, є сенс відразу замінити склопакет на більш ефективний: двокамерний, з енергозберігаючим склом і аргоном.
  • Продування з-під стулки найчастіше усувається регулюванням притиску віконної стулки до рами, або вирівнюванням стулки пластикового вікна. Одночасно проводиться чищення та змащування фурнітури для бездоганної роботи.
  • Заміна віконного ущільнювача також дає можливість підвищити рівень теплозбереження. Резинки ущільнювачів втрачають еластичність приблизно через 5-7 років після монтажу — а їх заміна новим ущільнювачем усуває протяги.
  • Якщо продування відмічається під підвіконням або у зоні відкосів – може знадобитися утеплення простіру під відливом та монтажного шва. У складних випадках монтажний шов демонтують і облаштовують заново, використовуючи не лише піну, а й монтажні стрічки.
  • Проблеми з відкриванням та закриванням можуть вимагати складної діагностики та трудомісткого ремонту. Також іноді потрібна заміна комплектуючих — не завжди можна усунути проблему, не встановивши нову деталь замість зламаної.
    • При діагностиці майстри знаходять справжню причину, з якої виникла проблема.
    • Ремонтні роботи виконуються швидко та професійно.
    • На всі послуги надається гарантія (до 1 року).

Якщо ви впевнені у своїх силах, та маєте бажання самостійно провести обслуговування пластикових вікон та дверей то за цим посиланням знайдете інструкцію як це зробити.

Чи залучати професіоналів до ремонту пластикових вікон у Мукачево?

Обсяг робіт під час ремонту металопластикових вікон може бути доволі значним. Особливо — якщо профілактика та обслуговування вікон не проводились з моменту їх встановлення. Крім того, може знадобитися замовлення склопакета або деталей фурнітури для заміни.

Вирішення таких завдань своїми руками не завжди можливе. Тому оптимальний вихід для мешканців Мукачево, Ужгорода та Закарпатської області – замовити ремонт вікон перед опалювальним сезоном у сервісній службі «Енфілд Віндовс».

Переваги такого рішення:

Ціна ремонту навіть за складної ситуації буде повністю доступною. При цьому витрати окупляться вже протягом цьогорічного опалювального сезону – насамперед за рахунок зменшення втрат тепла!

Коментарі

Читайте також