Скільки коштують одноразки: огляд популярних брендів (Elf bar, Vaal)

1

Одноразові електронні сигарети – найпростіші з усіх вейпів як у використанні, так і в обслуговуванні.

Зазвичай це невеликі пристрої розміром із USB-накопичувач, попередньо заповнені від 17 мг до 50 мг нікотинової солі. У складі більшості одноразок представлено збалансоване 50% співвідношення основних інгредієнтів - пропіленгліколю і рослинного гліцерину. Обидві речовини є основою та загусником нікотинової рідини, не мають смаку та запаху, тому не впливають на передачу аромату. Співвідношення 50/50 підходить для більшості резервуарів і котушок і дозволяє досягти середньої густоти пари.

Більшість електронних вейпів немає кнопок. Натомість вони активуються затяжкою. Ви просто вдихаєте з мундштуку, щоб почати парити. Хороші одноразки забезпечують щільну затягування та задовільний удар по горлу, який точно імітує відчуття куріння сигарети. Якісні товари можна придбати тут.

Одноразова електронна сигарета призначена для заміни звичайною з тією найбільшою різницею, що тютюн не горить, а рідина для електронних сигарет випаровується. При випаровуванні не виділяються шкідливі речовини, що утворюються під час згоряння. У разі використання стандартної одноразової електронної сигарети досвід куріння максимально копіюється. Є два способи подачі нікотину: MTL (Mouth To Lung, з рота у легені) та DTL (Direct to Lung, прямо у легені). Усі одноразові електронні сигарети працюють за принципом MTL.

Пристрої не вимагають обслуговування, тому ідеально підходять для вейперів-початківців. Як тільки заряд або рідина витрачені, ви просто викидаєте його у відро для сміття для електроніки. Девайси потрібно утилізувати належним чином, оскільки вони оснащені літій-іонними батареями.

Переваги:

  • легко використовувати;
  • імітація куріння;
  • не містить продуктів горіння;
  • великий асортимент уподобань;
  • ергономічність та портативність;
  • дешевше у короткостроковій перспективі, ніж цигарки.

Рейтинг найкращих одноразок

Ми склали список найкращих одноразових вейпів 2022 року, кожен з яких дарує яскравий смак та велику кількість затяжок.

Elf Bar BC4000 має унікальну форму фляги та прикрашений стильними кольоровими градієнтами на корпусі. Бренд пропонує величезний вибір добре змішаних ароматів та передову технологію подвійної сітки для контролю пари. Модель BC3500 попередньо заповнена 11,5 мл рідини з 5% вмістом нікотину і живиться від батареї, що перезаряджається, ємністю 650 мАг. Серія Elf Bar BC пропонує кілька інших варіантів, у тому числі на 3000, 3500 та 5000 затяжок. Вартість варіюється від 350 грн. до 600 грн.

Lost Mary – дочірній бренд виробника Elf Bar. Lost Mary BM5000, схожий на серію Elf Bar BC, працює від акумулятора потужністю 650 мАг та має резервуар ємністю 14 мл для рідини з 50 мг нікотину. Розрахований на 5000 затяжок. Стильний прямокутний корпус виконаний в однотонному матовому оформленні, внизу пристрою передбачений роз'єм для зарядки Type-C. Вартість такої моделі – 600 грн.

Кожен Vaal Max містить 8 мл нікотинової солі з концентрацією 17 мг. Пристрої має вистачити приблизно на 3500 затяжок, і його можна перезаряджати через спеціальний порт Type-C. Місткість акумулятора становить 850 мАг. Випускаються у 16 різних смаках. Ціна Vaal Max на 3500 затяжок - 450 грн.


Коментарі

Читайте також