Як ефективно очистити телефон від бруду та бактерій

4 2

Ви чули, що мобільний телефон - це просто розсадник бактерій, проте ви з цим не погоджуєтесь? Що ж, тоді варто звернути вашу увагу на один нюанс. Просто уявіть свій звичайний день. Ви торкаєтесь до чого завгодно, а потім берете свій мобільний телефон.

Поговоримо про те, як правильно дбати про свій телефон разом з магазином Apple - https://icoola.ua/

Ми дотримуємося всіх гігієнічних правил, миємо руки після туалету і приходячи з вулиці, проте ми забуваємо про мобільний телефон. Ми приймаємо дзвінки незалежно від чистоти рук, читаємо новини у туалеті або граємо в ігри під час їжі. Мобільний не має шансів. На щастя, існує безліч професійних засобів для чищення для смартфонів, які допомагають утримувати мобільні телефони в чистоті і боротися з бактеріями.

Сухе чищення

Ідеально підходить сухе чищення, яке є найбільш щадним для чутливої електроніки. Для цього чудово підійдуть серветки із мікрофібри. Спеціальний матеріал ефективно вбирає бруд, пил та жир. Ретельно очистіть мобільний телефон круговими рухами. У жодному разі не натискайте на тканину. Будьте особливо обережні з екраном телефону.

Спеціальні спреї

Для чищення мобільного телефону можна використовувати спреї, розроблені спеціально для мобільних телефонів, або спреї для екранів комп'ютерів, наприклад Screen Cleaner. Однак для протирання використовуйте дуже м'яку тканину, яка не подряпає екран мобільного телефону. Відмінно підходять спреї з антибактеріальним ефектом. Вони допомагають знищити не тільки бруд, а й небажані бактерії, що оселилися на телефоні.

Серветки для смартфонів

Відмінним варіантом стануть засоби для чищення для смартфона у вигляді серветок. Однією серветкою можна очистити екран та задню кришку телефону. Серветки просякнуті спеціальним засобом, який ефективно видаляє бруд, жир та пил. Серветки, що чистять, зазвичай упаковані по одній штуці. Ви оціните практичну упаковку у повсякденній експлуатації. Кілька серветок можна заховати у кишеню сумочки чи сумки для ноутбука. Вони завжди будуть у вас під рукою. Ми рекомендуємо використовувати серветки для чищення для моделів смартфонів, починаючи від iPhone X та вище.

Чищення чохлів для мобільних телефонів

Якісні чохли для мобільних телефонів відрізняються, крім іншого, простотою догляду. Найпростіший спосіб почистити силіконові та пластикові чохли для мобільних телефонів - мильний розчин. Все, що вам потрібно зробити, це зняти чохол, та акуратно промити його теплою водою з миючим засобом. Після ретельного просушування можна одягти чохол на телефон. Дерев’яні чохли для телефонів та чохли з екошкіри варто очищувати, протираючи ганчіркою або одноразовою серветкою.

Коментарі

  • І
    Іван

    Для мене дана стаття надає корисні поради щодо ефективного очищення телефону від бруду та бактерій, підкреслюючи важливість регулярної гігієни смартфонів для здоров'я користувачів. Вона детально описує процес використання спеціалізованих засобів для дезінфекції та рекомендує м'які мікрофіброві серветки для безпечного видалення забруднень. Також стаття наголошує на необхідності уникати агресивних хімікатів, які можуть пошкодити екран чи корпус телефону, надаючи читачам впевненість у правильному догляді за своїм пристроєм.

  • І
    Ірина

    Дякую дуже корисна стаття, мені вона допомогла, я рада що натрапила саме на ваш сайт

Читайте також