Парламент відновив пеню за борги

13
3

Верховна Рада скасувала закон, яким заборонялося стягнення пені за несвоєчасне внесення плати за житлово-комунальні послуги.За відповідне рішення проголосували 255 депутатів.

Згідно з документом, дія цього закону припиняється 1 січня 2011 року.

При цьому, згідно з пояснювальною запискою до документу, визначено, що "нарахування та стягнення пені за несвоєчасне внесення плати за житлово-комунальні послуги здійснюватиметься на суму заборгованості, яка утворилася з 1 січня 2011 року".

Коментарі

C
crisscross

Так смотрю со стороны, странное государство эта Украина))Предлагаю внести в герб надпись "Со всех- семь шкур"...

О
Ольга

Їм залишиться лише пройтись по квартирам та роздати зашморги та мило населенню, яке не зможе оплачувати кабальні тарифи, або людям згадати, що вони люди, а не бидло і як сказав сам Янукович "на вилах всіх винести із верховної ради"!!!

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

Налоговый кодекс сделает нас нищими. Жилищный — бомжами. Трудовой — рабами. Земельный — голодными. Пенсионный — покойниками. «Це не єдиний подарунок влади до Нового року. Залишки наших прав знищуються під тиском великого капіталу. Під «йолку» влада готує нові Житловий і Трудовий кодекси, щоб забрати наше житло і щоб змусити нас працювати більше, а платити нам менше»,

Читайте також