Шандор: Більшість сформується на основі Єдиного Центру

1 2

У ексклюзивному коментарі порталу «Мукачево.нет» директор Карпатського центру полінгових досліджень Федір Шандор спрогнозував можливу конфігурацію більшості в Закарпатській обласній раді.

«Абсолютну більшість буде створювати Віктор Балога, оскільки він підійшов до виборів технологічно, – зауважив експерт. –  Більшість сфорумується на основі Єдиного Центру та угорських партій. І можливо частково з мажоритарщиків від ПР».

У той же час, за словами експерта, усі розмови про відставку голови Закарпатської ОДА через незадовільний результат на виборах не мають під собою жодних підстав, оскільки це не вигідно нікому.

«Ледида не буде звільней, це не потрібно Президенту і не потрібно Віктору Балозі», – підкреслив Ф.Шандор у коментарі порталу «Мукачево.нет».

Коментарі

  • А
    Антон

    Макс, а чому тобі соромно? Що такого сказав Федір? Він констатує факти та робить очевидні прогнози, і не висловлює при цьому своєї позиції чи симпатій. До речі, Шандор - єдиний соціолог, прогнози якого по цим виборам майже повністю справдились. Дуже поважаю цю людину.

  • М
    Макс

    Скільки разів по 150 гривень тоді дали, Федя? Соромно за тебе.

Читайте також