Існуючі смаки стиків

21

Якщо у вас є аксесуар для нагрівання тютюну, ви можете купити для нього різні тютюнові стіки. При цьому, якщо вам потрібні тютюнові стіки, у них смаки можуть бути різними.

Існують як варіанти з винятково тютюновим смаком, так і ягідні, ментолові, а також багато інших. Залежно від вибору стики підходять до пристроїв glo™ pro – нано, glo™ hyper+ – демі формат. Бренд постійно розширює асортименти, тому з часом можуть з'являтися нові різновиди стиків. Регулярно відвідуйте веб-сайт бренду glo™, щоб не пропустити новинки.

Якщо ви бажаєте отримати докладну інформацію про тютюнові стіки neo™ для пристрою glo™, зробити це можна на цій сторінці — https://myglo.com.ua/ru/blogs/info/neo-feel-aroma-tobacco.

Стики для гло (glo™): смаки

Сьогодні в асортименті бренду glo™ представлені різні стики гло (glo™), смаки яких можуть відрізнятися. Усі їх можна розподілити за категоріями, наприклад:

  • Тютюнові - Brilliant Berry, Terracotta Tobacco, Bright Tobacco, Rich Tobacco;
  • Ягідні – Pineapple Berry Mix, Boost Red, Boost Royale;
  • Фруктові - Pina Coolada, Boost Scarlet, Magnetic Pineapple;
  • Ментолові – Redberry Pastel.

Зверніть увагу: список вище орієнтовний, тому що сьогодні в асортименті виробника пропонується велика кількість різних стиків. Більше того, один смак може підходити одразу до кількох категорій.

Наприклад, Pineapple Berry Mix – це смаки тютюну, кокосу, ананасу та чорниці. Тобто такі стики одночасно є фруктовими, тютюновими та ягідними.

Як вибирати Нео (Neo™) стіки: смаки та особливості продуктів

Якщо вам знадобилися для пристрою glo™ стіки, ви можете вибрати онлайн на сайті бренду. Однак важливішим є правильний вибір виробів певного формату. Наприклад, з glo™ pro можна використовувати лише стики формату Нано, а з glo™ hyper+ Демі.

Вони не взаємозамінні, тому ви повинні купувати стіки тільки формату, який призначений саме для вашого девайсу для нагрівання тютюну.

Що потрібно враховувати, вибираючи для glo™ стики: смаки та капсули

Якщо хочете спробувати щось нове і звикли до одного смаку, віддайте перевагу тютюновим стикам, які містять одну або дві капсули. Їх можна активувати будь-якої миті під час сесії, щоб змінити смак тютюнових стиків.

Більш детальну інформацію про стику гло (glo™), смаки та особливості цих продуктів ви можете дізнатися за індивідуальною консультацією у службі підтримки бренду glo™. Зробити це можна за допомогою наступних контактних телефонів: 0 (800) 50–90–80 або 8008. *

* Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.

Коментарі

Читайте також