Зірки українського шоубізу один за одним зібралися на Закарпаття

1 8

У найближчі місяці в Ужгороді висадиться цілий "десант" з концертами та шоу-програмами з артистами, які є не просто зірками українського шоубізу, а й справжніми секс-символами.

Ми зібрали календар цих виступів за афішою путівника Varosh.

Таким чином, найближчим часом, у травні, закарпатцям можна потрапити на концерти Злати Огнєвіч та Олега Винника - 13 та 31 травня відповідно, а також гумористичне шоу від Вар'ятів на чолі з Сергієм Притулою. При чому, наразі квитки доступні на додатковий концерт, бо на перший вже розкупили. Шоу відбудеться 22 травня.

Вишенькою на торті стане майстер-клас з Ольгою Фреймут про те, як стати ведучою свого життя. Зустріч запланована на 28 травня.

Злата Огнєвіч, Вар'яти та Ольга Фреймут виступлять у облмуздрамтеатрі в Ужгороді, а Олег Винник - у амфітеатрі.

Також у травні на Закарпатті, відразу в 2-х містах - Ужгороді та Мукачеві, пройде фестиваль СлободаКульт за участі Сергія Жадана та Зураба Аласанії. З програмою фесту ви можете ознайомитися за посиланням

У червні - концерти Время и Стекло (21 червня) та Макса Барських (13 червня), а також шоу від 95 кварталу (4 червня). Цікаво, чи Володимир Зеленський вже агітуватиме.

Вже зараз відомо про приїзд до Ужгорода 23 серпня Тіни Кароль, а 12 вересня гурту НеАнгели.

Хм, не вистачає тільки Монатіка, чи не так?

Коментарі

  • Ч
    Чистильщик

    Забула редакція іще про двох клоунів : Порошенко і Гройсман.

  • Ф
    фак

    невистачайе ПУТІНА но нич до осини і він з свойими поттянеся

  • М
    Мер

    Давайте піднапряжемося і знову зробимо Мукачево центром області не тільки географічно а і економічно,забабахаемо аеропорт,крутий аквапарк-купальні з термальною водою як в Будапешті,лікарню як міхайловцях,зоопарк як в ніретьгазі,стадіон як в дебрецені,великий концерт хол,шоб вся Україна і частина европи їздили на відпочинок чи лікування,щоб про Мукачево знали не тільки з кримінальної хроніки........

  • П
    Пішті

    Жалко шо в Ужгороді всі концерти а не в Мукачеві,так би мукачівський бізнес заробляв на концертах,бо любе дійство підтягує людей з області а деяких фанів навіть з усієї України,а це кліенти для готелів,кафе,і магазинчиків.....бо як бачу за послідній час,важко бізнесу в Мукачеві((деякі навіть перейшли в Ужгород чи взагалі закордон

  • С
    сусідка

    Дуже позитивний і талановитий співак Олег Вінник .Він сам пише музику і слова мені подобається вся його творчість ,збирає великі зали молодець !Треба цінити наших співаків а не росію , на якій багато наших артистів перейшли туди ,а він молодець і має велику аудиторію від малого до старого !

  • S
    solopicodema

    бездарі в музиці прийдуть на Закарпаття???Тоді будуть зірками-коли всі будуть наспівувати їх пісні.Поки що,це все- поющі труси і майки!

  • Л
    Леся

    Ви заєте хоч одну пісню Злати Огнієвич?З яким концертом вона може приїхати?і хто за це дасть хоч копійку?))))

  • Г
    Голесо

    Якi они бездарi...якась просто нахальна навязчивость себе...свого бездарства...просто зорвати грошi ...Приблуда украiнофiл прийде навязовати свою голо-пупу шараварщину!Радiо угробили,бо оно має крути iх" зареванцi "од яких тошнить...!Шлак одним словом...!То точно.... ищи монатiка нехватає...!((Грустно но ниє сильних артистiв...як персон,голоса...а жанр вообще трагi-комедiя...!Лем "козу водити "i знауть((Дикi танцi ...у вишиванцi(( Кось повисть та не слухай i не позирай кiть ти ся не любить!....та я так i роблю!)))припозирайтеся на фото Вiника,"клинiка"... чес слово..точно вовчиця завиє...))

Читайте також