Катерина Ющенко планує очолити "Нашу Україну"

1165

Колишня перша леді України Катерина Ющенко почала власну політичну кар'єру, метою якої є крісло голови партії "Наша Україна". Про це пише В'ячеслав Піховшек у статті "Про майбутнє "націонал-демократії", або Катерина Чумаченко проти Валентина Наливайченка".

"Джерела в Києві й у Вашингтоні солідарні в думці, що Катерина Михайлівна Чумаченко дебатами в BBC World News почала сольну політичну кар'єру", - пише Піховшек.

Прагнення екс-першої леді входить у суперечність із намірами екс-голови СБУ Валентина Наливайченка, який також оголосив про початок власної суспільно-політичної діяльності й представив громадську ініціативу "Відновлення країни".

Автор нагадує поширену в ЗМІ інформацію про те, що Наливайченко також готується очолити "Нашу Україну", у той час як її нинішній голова Віктор Ющенко відійде від активної політичної діяльності.

Піховшек також стверджує, що проти приходу Наливайченка виступають два видних партійці - Іван Васюник та Юрій Єхануров, які, імовірно, можуть очолити політивиконком і політраду НУ.

Однак нагадаємо, Валентин Наливайченко в середині червня спростував інформацію про те, що він може очолити "Нашу Україну".

"Перший мій коментар, що це чутки, й до чуток, як будь-який професіонал, я ставлюся тільки одним способом - їх не коментую. Другий мій коментар - участі в інтригах, якщо вони є, теж не беру", - сказав він.

Коментарі

Читайте також