Грач побачив у Януковича рецидив старої хвороби

1195

Лідер кримських комуністів Леонід Грач заявив, що КПУ підтримала кандидатуру Віктора Янукович у другому турі президентських виборів через письмової угоди. Про це він заявив у понеділок ввечері в ефірі одного з телеканалів.

«Ми підтримали Віктора Януковича в другому турі з-за письмової угоди, в якому він взяв на себе зобов'язання по цілому ряду принципових питань», - сказав Грач.

За його словами, серед принципових питань були і надання російській мові статусу державної і вступ у єдиний економічний простір, антиНАТО, боротьба з корупцією та підвищення соціально-економічних параметрів життя українців.

«На превеликий жаль, Віктор Федорович після обрання продемонстрував глухоту, сліпоту і значну частину тих зобов` язань, за якими його підтримала Компартія, і не думає виконувати », - відзначив Грач.

«Ми чудово розуміємо, що у Віктора Федоровича друга стадія хвороби, вона була у нього в 2007 році, яка називалася« ширкою »», - сказав комуніст.

«Ось зараз« тушкування »йде, про який я говорив, і ніхто не приховує, і всі чудово знають, що« тушкування»йде заради того, щоб піти від виконання всіх зобов'язань, які взяті і перед КПУ, і перед членами коаліції», - підкреслив політик.

За його словами, так до партнерів по коаліції не належать, оскільки вони не можуть «бути другорядними, не можуть бути пристяжних, і т.п.».

Коментарі

Читайте також