Адмінресурс у дії: Партія регіонів "підминає" закарпатських медиків

1770 4

Районні адміністрації в Закарпатській області заборонили під страхом звільнення головлікарям районних лікарень та медичних установ приймати привітання від політичних партій і блоків, за винятком Партії регіонів.

Зокрема, у Тячівському районі заступник голови райдержадміністрації Бринзянік Іван Васильович у категоричній формі заборонив медикам приймати будь-які вітання та подарунки від інших політичних партій під страхом звільнення.

Присутніх у Тячівському Будинку Культури медиків вітали від імені влади і партії регіонів. У той же час, як повідомили у Тячівської районної організації "Єдиного Центру", представники кількох парторганізацій Тячівщини просто були позбавлені можливості привітати медпрацівників з професійним святом і вручити подарунки, щоб їх ... не підставляти!

У той же час, як написав на пошту UA-Reporter.com один з директорів шкіл, в селі Глибокий Потік на нараді з підбиття підсумків року управління освіти Тячівського району, заступник голови РДА Дьолог Іван Васильович запропонував в ультимативній формі всім директорам шкіл написати заяви на вступ в члени Партії регіонів. Тим хто не буде цієї рекомендації, запропоновано писати інші заяви...

Коментарі

  • П
    пішта

    Тячівщина завжди славилася груповухою зі вступом то в СДПУ(о) то ще кудись...

  • П
    пішта

    Тячівщина завжди славилася груповухою зі вступом то в СДПУ(о) то ще кудись...

  • М
    Макс

    дешева провокація...

  • Я
    Яяя

    Взагалі-то, ще районна влада не вітала медиків. Офіційна частина розпочнеться о 14.00 годині.))) як не соромно пускати качку?Маряно, як це так?

Читайте також