Луценко "підторговує" анекдотами

1502

В понеділок у нічному клубі "Магнат" в Рівному відбувся благодійний аукціон. На медіа-вечірці журналісти, політики та чиновники продавали та купували сувеніри. "Роздинкою" аукціону став лот від Юрія Луценка. Він уродженець Рівного. На вечірку прийшов з братом Сергієм та племінницею Оксаною. Екс-міністр МВС продавав книгу – "Уголовный кодекс Украины в анекдотах", видавництва "Юридична література". Час від часу зачитував з неї цитати та нахвалював одеський гумор.

За свою книжку Луценко виручив 500 гривень. Рівненський бізнесмен Олег Хижняк дістав з гаманця 50 доларів США. Сказав, що інших грошей з собою не взяв.

"А розрахунок валютою - це уже кримінальна відповідальність", - пожартував Юрій Луценко, але гроші прийняв і передав їх організаторам.

Запеклі торги велися і за дерев’яну булаву з кабінету міського голови Рівного Володимира Хомка. Мер перебуває у відпустці за кордоном, але дозволив продати сувенір на аукціоні.

Булаву за 450 гривень купив музикант Юрій Журавель з рок-гурту "Ot Vinta". Натомість запропонував гостям придбати губну гармошку, футболку з логотипом, свою дискографію та прапор гурту. Набір придбав заступник голови облради Валентин Королюк, доторгувався до 700 гривень. Це найдорожчий лот аукціону.

Серед інших лотів були фотографія Олександра Майструка "Світло" - вогні нічного міста з вікна автомобіля, збірка віршів Андрія Пермякова з компанії "Ей-і-Ес Рівнеенерго" та ювілейна керамічна медаль від рівненського Палацу дітей та молоді – єдиний екземпляр в країні.

"Усього ми зібрали 1200 гривень та 150 доларів США. Кожен розраховувався так, як йому зручно. Платили готівкою, - розповів голова обласної незалежної медіа-профспілки Сергій Штурхецький. – Гроші передали в обласну лікарню, у Фонд допомоги дітям, які хворі на рак. Торік на благодійному аукціоні ми збирали кошти на купівлю кювету для недоношених немовлят в лікарню. Виручили 5,6 тисяч гривень".

Коментарі

Читайте також