Довідник елеваторів

1

Аграрний бізнес України стрімко розвивається, на сьогоднішній день на території держави налічується понад 700 об'єктів, а загальна кількість зібраного на зберігання зерна досягає 45 млн тонн.

В умовах збільшення обсягів виробництва продовольчого і фуражного зерна товаровиробники стикаються з актуальним питанням - як зберегти, де просушити і відкалібрувати зерно з подальшим продажем на експорт.

У сезон збору врожаю наступають пікові елеваторні навантаження. Чекати настання моменту напруження не доцільно, зайнятися пошуком партнера потрібно вже зараз. Довідник елеваторів https://sho-tam.com.ua/ пропонує для ознайомлення вичерпний перелік об'єктів, що дозволяє істотно економити час на пошук і укладення домовленостей з найближчим зернохранітельним пунктом.

Підвищуючи доходи

Робота елеваторів на максимумі потужностей, як відомо, припадає на листопад - грудень. Висновок домовленості з елеватором, який забезпечить зберігання зерна, тим самим послужить гарантом економічної стабільності підприємства, як і країни в цілому, завдання непросте.

На даному ресурсі представлена докладна інформація по кожному об'єкту. І навіть зважаючи на невисоких темпів будівництва нових зерносховищ, список їх довгий. Вибрати оптимальний варіант деколи складно. Адже елеватор є не просто місцем зберігання зерна, він служить повноцінною системою, що забезпечує повний комплекс послуг: зберігання, сушка, розподіл за розміром. Допоможе зручний інтерфейс і пошуковик.

Збереження продукції

Вибір надійного партнера є гарантією збереження продукції, поставок її на ринок в кращому вигляді, як наслідок, отримання значної прибутку, тому в пошуках ефективних каналів збуту продукції важливо завчасно подбати про її збереження.

За послугами елеватора звертаються не тільки великі і малі агрокомпанії, така потреба виникає і у сільгоспвиробників, фермерських господарств і зернотрейдерів. Невеликі індивідуальні фермери теж відносяться до клієнтської бази елеваторів.

Всі зерносховища, заявлені в довіднику, обладнані технікою, що дозволяє просушити зерно, щоб не допустити псування врожаю. На об'єктах зберігаються популярні зернові культури - пшеницю і ячмінь, на заготовку приймаються кукурудза та ріпак, соя та соняшник.

Частина об'єктів в якості палива використовують газ, активне переобладнання елеваторів спонукає застосовувати альтернативні джерела енергії з метою зниження витрат, підвищення якості зберігання продукції. Звідси плюс - зниження вартості користування елеватором для аграріїв.

Коментарі

Читайте також