Ющенко не проти знову опинитися в обіймах у Тимошенко

1 2

В останньому інтерв’ю, яке екс-президент України Віктор Ющенко дав «Україні молодій», він не виключив можливої співпраці з Юлією Тимошенко.

На запитання журналіста «України молодої»:  «А як ви оцінюєте можливість об’єднання опозиції не лише у фракції, в парламенті — чи можлива співпраця Ющенка й Тимошенко?», Ющенко відповів:

— Очевидно, так. Це якщо ми говоримо про загальні підходи. Але зробити це так, як я зробив у 2005 році, буде дуже важко...

Починаючи з 2000–го, всі посади, які були в Тимошенко, ініціював я. У мене була віра, що демократичний рух отримує партнера. Ніхто, крім мене, не хотів її бачити в уряді віце–прем’єр–міністром із паливних питань. Мені доводилось відповідати на неприємні питання. Люди питали: «Чому ця «воровка» біля вас?». У мене була думка, що це неправда. Я був переконаний, що влада інспірувала переслідування, щоб не з’явилася демократична сила. Коли в 2005 році я її призначав Прем’єр–міністром, у мене було абсолютне переконання, що це призначення щонайменше на десять років. Але дуже швидко розчарувався.

В кінці відповіді Ющенко зазначив: «Демократи не програли війни — ми програли бій. І не через слабкість ідеї, а через слабкість наших рядів, через ці атаки. Виникає закономірна ідея: ми можемо виграти тільки в одному форматі — якщо запропонуємо консолідацію (виділення редакції порталу «Мукачево.нет»). Але йдеться не про арифметичне об’єднання, а про консолідацію з уроками».

Коментарі

  • Y
    yuri

    Вы могли выграть. Да несбылось. По большому какая разница для простых людей, кто и как их иметь будет. Если надо народ взуть то в ВР всегда было 400 и более голосов и все типа во "благо" тогоже народа. Взгляды группировок расходятся только когда их шкурные интересы рассматриваются да и только. Воруеете вы все и нефиг на Юлю кивать.

  • Д
    Дмитрий

    Ну так милые бранятся - только тешатся :)

Читайте також