Хмарна АТС: телефонія для бізнесу

3

Робота будь-якої компанії або фірми вимагає забезпечення корпоративного офісу надійним інтернетом і телефонією.

Від якісної функціональності АТС буде залежати успішна взаємодія з клієнтами та рівень їх обслуговування, а це безпосередньо впливає на прибуток.

Про продукт

Телефонія за допомогою інтернету є віртуальна АТС. Аналогові станції зв'язку вимагають наявності окремого приміщення, а така АТС розміщена на основному сервері компанії, в так званому «хмарі». Для підключення користувачів застосовується спеціальне техобладнання або програмне забезпечення і шлюзи. З'єднується все за допомогою корпоративної локальної мережі, а також з використанням 3G / 4G на мобільних телефонах.

Віртуальна АТС володіє робочими функціями як у міні-АТС. Тепер не знадобиться купувати спеціальне і вельми дороге обладнання, а також купувати складну з технічної точки зору оснащення. Створення офісу або колл центра без будь-якої прив'язки до конкретної адреси можливо в будь-якому місці. Підключити віртуальну АТС в максимально стислі терміни - забезпечити всю компанію надійним телефонним зв'язком.

Переваги

Хмарна АТС є новим і перспективним видом IP-телефонії. Організація зв'язку з клієнтами і всередині компанії відбувається швидко, є можливість отримати доступ до безлічі бізнес-інструментарію (наприклад, IP телефонія для бізнесу «Nextel»), зменшити витрати на телефонію. Важливим є той факт, що процес підключення досить простий і займе мало часу.

Перевагами хмарної АТС є:

  • можливість підключати багатоканальні номери будь-яких операторів, міст, країн (SIP-формат);
  • гнучкість при розподілі всіх вхідних дзвінків, можна використовувати різні версії обробки дзвінків у вихідні, святкові дні та робочі, встановити переадресацію дзвінків на мобільний телефон для постійного зв'язку;
  • гнучкість при розподілі всіх вихідних дзвінків, можна створити правила, згідно яких можливість здійснення вихідних дзвінків буде тільки з певного номера (оператора);
  • мінімізація пропущених викликів, наявність докладного звіту і повідомлень про такі дзвінки за допомогою SMS і на пошту, установка функціоналу «чергу» з метою перерозподілу виникають навантажень на співробітників;
  • інтеграція з CRM-системами та іншими сервісами.

Це допоможе розвитку бізнесу?

Хмарна технологія дає можливість об'єднувати фіксовані номери телефонів та мобільні в єдину мережу. Автоматичний розподіл викликів, одночасне вчинення безлічі дзвінків, ведення статистики і записи всіх розмов, переклад викликів без переривання зв'язку, інтеграція корпоративної мережі в IT- систему клієнта - все це сприяє розвитку бізнесу.

З віртуальної АТС можна:

  • визначити потреби;
  • здійснювати контроль над витратами;
  • спростити комунікації;
  • швидко реагувати на вхідні дзвінки, що дасть можливість продати більше і працювати ефективніше;
  • управляти корпоративною мережею;
  • провести автоматизацію всіх процесів;
  • плідно взаємодіяти (з колегами і партнерами);
  • бути постійно на зв'язку.

Віртуальна АТС розширить географічні кордони бізнесу. Офіси та співробітники можуть бути в будь-якому місці, що відповідає потребам і створює ефективну комунікацію з партнерами і клієнтами.

Підключення хмарної зв'язку стане інструментом в управлінні бізнесом. Компанія будь-якого розміру і з будь-яким профілем діяльності закриє багато базові потреби в процесі спілкування з клієнтами, діловими партнерами і співробітниками. Хмарна АТС забезпечить підтримку всіх наскрізних і внутрішніх процесів з граничною віддачею для бізнесу.

Коментарі

Читайте також