Букмекерські компанії з бонусами

319

Період карантину і скасування матчів в середньому знизили доходи букмекерів на 50-70%.

В боротьбі за увагу клієнтів вони не тільки вишукували будь-які можливі події для ставок, але і пропонували особливо вигідні бонуси. Зверніть увагу, що поточні акції легальних російських букмекерів ви можете знайти на сайті Бет кодес. Тут же розміщені і промокодом, які часто допомагають отримати збільшений бонус на перший депозит та інші переваги.

Нижче розглянемо приклади акційних пропозицій, які розробили для клієнтів російські БК.

"Мелбет"

Нові користувачі компанії отримують фрібет на суму до 15 тис. рублів. Бонус нараховується після першого поповнення балансу. Крім того, постійним клієнтам пропонується кешбек 10% від суми програних ставок (якщо користувач програв від 100 рублів на місяць). Нарахування відбувається раз на місяць протягом трьох днів після закінчення розрахункового періоду.

Зверніть увагу - якщо у вас виникли проблеми з доступом до БК, ви можете використовувати дзеркало компанії. Детальну інформацію знайдете тут https://bet-codes.net/mirror/melbet.

"Ліга ставок"

Букмекер розробив ряд бонусних пропозицій як для нових, так і для постійних клієнтів. Зокрема, після реєстрації нові користувачі отримують фрібет на безкоштовну ставку в розмірі 500 рублів. Крім того, за перше поповнення балансу нараховується бонус до 3 тис. рублів.

Для постійних користувачів діють такі пропозиції:

  • «Експрес дня». Такий експрес формує сам букмекер, причому коефіцієнти для нього підвищені порівняно з іншими - а значить, в разі успіху буде підвищено і виграш. Для участі в акції потрібно всього лише укласти запропоновану ставку, не видаляючи з експреса події і не додаючи їх.
  • «0: 0 на вашу користь». Якщо клієнт зробив ставку на точний рахунок, але матч закінчився нічиєю, компанія повертає суму парі.
  • Реферальна програма. Клієнт, який має клубну картку і зробив ставки на суму 3-5 тис. рублів (в залежності від міста проживання) може отримати запрошення купон для друга. Після його реєстрації в клубі він повинен зробити ставки на вищевказану суму, після чого ви обидва отримаєте по фрібету.

Зверніть увагу, що частина акційних пропозицій діє не тільки на сайті компанії, але і в наземних пунктах прийому ставок - наприклад, сума програної ставки при нічиїй повертається на клубну карту.

Winline

Для постійних клієнтів розроблена бонусна програма: так, за кожну 1 тис. рублів, використаних для ставок, клієнт отримує бонусний «м'яч». Користувач, який зібрав протягом місяця 10 «м'ячів» отримує фрібет. Якщо протягом цього періоду у клієнта зібралася 1 тис. «М'ячів», компанія виплачує йому 10 тис. бонусних рублів. Рівень VIP Platinum (10 тис. «М'ячів») приносить клієнту 35 тис. рублів за саме досягнення рівня і ще 10 тис. рублів в кінці місяця. Якщо досягнення протягом місяця буде повторено, виплата 35 тис. рублів також повториться.

"Паріматч"

Нові користувачі букмекера отримують 100% на перший депозит. Максимальна сума нарахування становить 2,5 тис. рублів.

Також букмекер розробив функцію попереднього розрахунку ставки: якщо ви не впевнені, що матч закінчиться на вашу користь, ви можете отримати гроші заздалегідь. При цьому розрахунок відбувається за поточними коефіцієнтами - відповідно, ви можете не тільки мінімізувати втрати, але і залишитися в плюсі.

Відстежувати нові акції та розіграші ви можете, використовуючи «Календар бонусів».

Bingo Boom

Компанія пропонує клієнтам такі акції:

  • Нові користувачі отримують бонус 1 тис. рублів за реєстрацію і до 100 тис. рублів на перше поповнення депозиту.
  • Постійні клієнти щотижня отримують кешбек до 2% від усіх ставок на спортивні події незалежно від їх результату. Точний розмір повернення залежить від події і типу купона.
  • Реферальная програма. Клієнт, який запросив знайомих зареєструватися на сайті компанії, в подальшому буде отримувати 10% від прибутку, отриманого букмекером з їх ставок. Щоб система розпізнала приведеного друга, як вашого реферала, при реєстрації він повинен вказати ваш персональний код.

Періодично на сайті проходять і тимчасові акції.

"Леон"

Нові клієнти букмекера, що зареєструвалися з використанням промокодом, отримують бонус до 20 тис. рублів. Для постійних користувачів передбачений гарантований приз за серію успішних ставок: вигравши 10 разів поспіль, клієнт отримає до 1 тис. рублів бонусом.

Заохочення передбачено і для більш дрібних ланцюжків. Наприклад, згідно з правилами акції «Літній спринт» клієнт, два дні поспіль робив успішні ставки на облікові події (АПЛ, Ла Лігу або Серію А) гарантовано отримає частину призового фонду і можливість брати участь в акції з призовим фондом 300 тис. рублів.

Крім того, на сайті букмекера регулярно проходять розіграші джек-потів і цінних призів.

Коментарі

Читайте також