Блог Степана Сікори

«А скринька розкривається просто», – дещо про акцію протесту учасників бойових дій під стінами Закарпатської обласної ради

Сікора Степан

03 серпня 2021 року під стінами Закарпатської обласної ради відбулася акція протесту учасників бойових дій, які у своєму листі до Президента України Володимира Зеленського рекомендували президенту усунути з посади голови Закарпатської ради Олексій Петрова за його нібито «проросійські» погляди та підтримку «5 колони Кремля» – «ОПЗЖ» в Закарпатській обласній раді. Інтернет-видання «Трибуна» розмістила копію цього листа, який ми й подаємо на розгляд читачів:

Хочемо звернути читачів на два цікаві моменти. Читаючи листа звернув увагу на «до болю» знайомий стиль викладання тексту. Відчувається досвід політика та юриста, а сьогодні вже й попа Віктора Бедя.

Невже пан Віктор вже забув, як юрист, що до обрання голови обласної ради Президент немає ніяке відношення, його обирають депутати простою більшість і простою більшістю знімають з посади на сесії обласної ради?
Чи в його ініціативі та активності інша причина?

Почав розбиратися з цим питанням. Виявляється, що з ініціативи голови Закарпатської обласної ради Олексія Петрова, сьогодні Закарпатська обласна рада взялася впорядковувати майнові та земельні питання на рівні області. Сьогодні розглядається питання повернення в спільну власність територіальних громад області санаторію «Перлина Карпат», який колись будували колгоспи Закарпаття, мисливського замку графа Шенборна, що знаходиться на території санаторію «Карпати» та багато інших об’єктів.

Звернув увагу на те, що обласна рада активно працює над поверненням у спільну власність територіальної громади землі в районі обласної алергологічної лікарні, що в Солотвині. Саме там фірма Віктора Бедя отримала незаконним шляхом солідний шматок земля.

«А скринька розкривається просто». Щоб якось відвернути увагу обласної ради (та залякати її голову бойового генерала Олексія Петрова) від «своєї» землі для «єпископа» ПЦУ Віктора Бедя всі знаряддя добрі, навіть, залучення на свою, підтримку бойових побратимів Олексія Петрова.

Невже священнослужитель Православної Церкви України не боїться Бога? Чи для Бедя БОГ, як колись посада народного депутата, адвоката, бізнесмена – це тільки спосіб гріховного збагачення?

Постскриптум. Навряд чи Віктор Бедь зважився би на цю акцію, якби не мав підтримку «ріднозакарпатців» та інших нинішніх опозиціонерів. Але це вже теми наступних публікацій.

Коментарі -
Зачекайте...