Угорці з UMDSZ наполягають на об'єднанні з KMKSZ перед виборами на Закарпатті

5
19

Демспілка угорців УКраїни (UMDSZ) надіслала лист на ім'я Ласла Брензовича, голови Товариства угорської культури Закарпаття (KMKSZ), в якому закликали об'єднатися для співпраці на майбутніх місцевих виборах. Про це повідомив голова спілки угорців Ласло Зубанич у інтерв'ю виданню "Карпаті ігас со".

Він вважає, що для того, аби отримати перемогу на місцевих виборах угорці Закарпаття мають діяти спільно.

"До 25 жовтня виборів залишилося трохи більше 4-х місяців, і якщо ми хочемо добитися успіху в цих перегонах, то слід серйозно готуватися вже тепер", - зазначив Зубанич.

Він вважає, що через збільшення виборчого порогу для партій до 7-ми відсотків, в угорських партій нема шансу отримати депутатські мандати у деяких регіонах та облраді Закарпаття.

На думку Зубанича для того, аби угорців області мали своє представництво, їм потрібно створити тимчасовий альянс під час виборчої кампанії між UMDSZ та KMKSZ.

"Для цього, у першу чергу, необхідно нарешті відкласти у бік всі розбіжності, реальні чи уявні  образи, і мати на меті лише одну річ: інтереси угорської спільноти!", - зазначив Ласло Зубанич, який впевнений, що керівництво KMKSZ прийме позитивне рішення і підтримає цю ініціативу.

Mukachevo.net

Коментарі

M
magyarabb

A magyar ember megirta a tutit. Sajnos ez van. A kedvenc szervezet (MO) duskal a forintmilliokban, mar nem tudjak mit talaljanak ki a penz leirasara. Megteheti azt is, hogy eldontsek ki is a magyar. A garasokert megint tudnak szavazatokat venni...

P
Pistabacsi

Sulytalan vagy,mint Ukrajna.A szar lebeg igy a viz felszinen.

EM
egy magyar

Menjel seggfej,menjel.Aztan idd tele a mosdatlan pofadat

P
Pistabacsi

u.i.Pista bacsi lehet,hogy marha,hisz kommentjeit nem fizetik.Se az SZBU,se a KMKSZ,se az UMDSZ.Bronzkovacsot nem ismeri,nyari konyhajat nem latta,bankszamlajat nem vizslatja.Pista bacsi ukran trollra idejet nem vesztegeti.Na,megyek is ma',mer' Vona Gabor csereli a valyuban a vizet.:)

P
Pistabacsi

Egy magyarnak.:) Kicsit nyugodj meg.Kapj be gyorsan egy felest,vagy kerj a Szeretetszolgalattol valami jo nyugtatot,aztan probalj meg figyelmesen olvasni.Nem art,ha magad is visszaolvasod,mert hazugsagokat irsz.A lopasokat bizonyitani kell.Ez igy csak ragalmazas.Serult ember lehetsz.Fajtagyulolo vagy,irigy es sajnos menthetetlen.Setalj sokat friss levegon.Szervezek valami gyujtest,hogy golyoallo mellenyed trendi kenyszerzubbonyra cserelhesd,es ha nem tetszik az Ukrajna-babahaz,kaphatsz egy EU-s gumiszobat.Ott Te lehetsz Napoleon...ember mar nem leszel soha...plane meg magyar :)

EM
egy magyar

Pistabacsi marhanak.A te seggfej kmksz-ed az utobbi 3 honapban a Karpataljara jovo kb.1 milliard forintbol kb.220 millat nyUlt le.Kardezd mar meg a Bronzkovacsodtol,mibol vett Ungcaron 150 ezer usd -bol a var alatt egy nyarikonyhat?TOLVAJ-RABLO BANDA VAGYTOK,SEMMIVEL SEM JOBBAK AZ UMDSZ-TOL.Talan annyiban,hogy ti tobbet loptok.

P
Pistabacsi

Orban Viktor ellen hadakoztok? IDIOTAK.Zsebre vagja az Uniot is.Egysejtuek vagytok.Kar titeket meg felpofozni is,pedig azt nem artana.De ha mindenkeppen haboruzni akartok,arra ott van Donbassz.Hajra KMKSZ! Hajra Magyarok!

P
Pistabacsi

Eltelt ot ev,es ures a fiuk zsebe.Ehesek,es ilyenkor akasztananak is,foleg magyarokat,hadd fogyjon a fergese! Ok a tisztak,a felkentek, a kivalasztottak.Oket meg a jo Fleto olelgette,lapogatta a hatukat,tomte a zsebuket.De hol van mar a Feri es bandaja? A bolsevik patkanyoknak tobbet er egy szaros seggu afrikai migrans,mint 100 000 karpataljai magyar.El meg ott annyi,vagy mar annak fele sem? ...es Ti meg mindig akasztanatok,magyarokat:papokat,tanarokat,gazdakat,mert nem ugy gondolkodnak,ahogy ti.

K
kmksznek

fel kene titeket mind akasztani es logni hagyni a hullatokat, hogy mindenki lassa. Ti mocskos rohadt arulok. A Karpataljai Magyarok szegyene vagytok. Brenzovics mit igertel te arulo? Hogy Magyar fiukat nem fognak vinni egy nem roluk szolo haboruba. Legy atkozott az osszes hozzatartozoddal egyutt. Szenvedj vagy menekulj Karpataljarol, mert veged lessz

K
kmksznek

fel kene titeket mind akasztani es logni hagyni a hullatokat, hogy mindenki lassa. Ti mocskos rohadt arulok. A Karpataljai Magyarok szegyene vagytok. Brenzovics mit igertel te arulo? Hogy Magyar fiukat nem fognak vinni egy nem roluk szolo haboruba. Legy atkozott az osszes hozzatartozoddal egyutt. Szenvedj vagy menekulj Karpataljarol, mert veged lessz

AB
a buziknak

Buzi kmksz

З
Закарпатець

Уже давно пора? І так, і ні. Все-таки більшість УМДС - це збіговисько з вірних псів регіоналів.

І
ІВАН

депресія угорських партій почнеться осінью :)

I
Istvan

Згідно запланованої адміністративно-територіальної реформи до часу місцевих виборів вже не будуть існувати ні райони - ні Закарпатська область, а лише громади, повіти та регіони.

В
вася

гординя на цих виборах зіграє злий жарт з мадярськими партіями, якщо необєднаються!

Т
тарас

Мадярські партії ні разом ні окремо не пройдуть до облради.5 відсоток це приблизно 32-33 тис. голосів.7 відсоток це приблизно 41-42тис.голосів.У кмкс буде десь 13-15 тис голосів.У УМДС ЩЕ МЕНЬШЕ бо явка буде не білдьше 26-30 відсотків бо люди повтікали за кордон.Ті що залишились дома і ті не прийдуть голосувати бо не має за що голосувати ів за кого голосувати.Ще дуже багато мадярів проголосують за ЕЦ.оСОБЛИВО У бЕРЕГІВСЬКОМУ РАЙОНІ бо там все більше не люблять кмкс.

ME
magyar ember

A kmksz soha nem fog osszeallni az umdsszel,mert akkor felezni kellene a forint milliardokat is.Brenzovicsek tydjak,hogy nem jutnak be a megyebe,kopnek is ra magasrol.Inkabb a jarasi tanacsokra koncentralnak.Most kilora veszek az embereket...52 millio a papoknak, 455 millio a tanaroknak, 21 millio a mezogazdaszoknak, 155 millio ablak-ajto cserare az intezmenyekre, most fognask kaspni 255 milliot egyebb kiadasokra. AZ unkormanyzatoknak is csak azoknak adjak a milliokat,akiket a kmksz javasol.AZ UTOBBI 3 HONAPBAM 1 MILLIARD FORINTOT ADOTT MAGYARORSZAG KARPATALJARA AMI A KMKSZ KEZEN MENT KERESZTUL.NA EZERT NEM KELL A KMKSZ-NEK SENKI,MERT AKKOR NEM FOGNAK TUDNI ANNYIT LOPNI.

P
PapaDoc

"A magyar partoknak tehat nem a korabbi 3–3, hanem – amennyiben ismet kulon indulnak – 5–5 szazalekot, mig kozos lista allitasa eseten egyuttesen 7 szazalekot kellene teljesiteniuk ahhoz, hogy megyei szinten kepviseltethessek magukat" - пише "Карпаті ігас со". Тобто для партій поріг 5%, а для блоків 7 % - а не "порогу для партій до 7-ми відсотків", як подає Mukachevo.net

.
.

О о треба йти в депутати

Читайте також