Ужгородський Ленін вирушив у дорогу (ДОКУМЕНТ)

6
5

Вже, ходять чутки, що сьогодні бронзового Леніна привезли на "Турбогаз" переплавляти на Бачинського.

Втім, як виявилося, це не зовсім правда. Як повідомив директор "Турбогазу" Михайло Качур, завод взагалі не переплавляє кольорові метали.

Що ж до самого пам'ятника, то у міській раді таки підтвердили, що «КАТП072801» він уже покинув. Втім, наразі, згідно рішення міської ради, його відвантажили Мукачівській греко-католицькій єпархії. Саме вона буде вирішувати подальшу долю вождя.

Як повідомлялося раніше, бронзового вождя пролетаріату хочуть переплавити у єпископа Бачинського.

Нагадаємо, ще вчора ми писали про історію ужгородського бронзового вождя

Мукачево.net

Коментарі

Z
Zoltan

Возле Будапешта создали своеобразный мемориальный парк, где находятся памятники тн. социалистичекого режима. Парк посещают тысячи турситов, особенно из запада. Веместо переплавки - вообще что за дурдом из коммуниста делать епископа?! - почему не организовать и у нас в области такой маленький парк. Думаю 50-10 памятников - не только Ленина - и в нашей области можно было бы насобирать и подходящее место можно найти.

У
УЖГОРОД

капець переплавлять Леніна та зроблять з нього Бачинського а тотім будут католики покланятися не Бачинському а Леніну. Я в шоке хто це рішив про передачу а місцеве населення хтось питав. Чи тут всь посвоєму як рішили так і є !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А в общем треба було переплавити не для церкві!!!!!!!! а переплавити для УЖГОРОДЦІВ.........

1
111

Бояться что о забред!!!! Щадей ты бедно отвечать за собственность Ужгородцев!!!! ПЕРЕДАЛ ЦЕРКВЕ А ПОЧЕМУ НИ УКРАИНСКОЙМ ПРАВОСЛАВНОЙ ЦЕРКве не отдал!!!!

Х
ххх

греко-католицька пак тоже вирішить шо робити з бандеров з якимись тоже шішкевичом

ТШ
Тарас ШЕВЧЕНКО

І розвіє тьму неволі, Світ правди засвітить, І помоляться на волі Невольничі діти!..

Читайте також