На Берегівщині швидко знайшли викрадача мобілки

849

Нещодавно у Берегівський райвідділ міліції звернулася із заявою про зникнення з власного подвір’я мобільного телефону мешканка села Яноші Берегівського району.

Розшук зниклого телефону керівництво доручило старшому дільничному інспектору капітану Василю Миську та дільничному ст. лейтенанту Івану Гливці, які обслуговують дане село.

 

 

Під час розмови потерпіла розповіла, що за кілька днів до зникнення телефону до них у двір завітала компанія сусідів. Гості були вже напідпитку, а ще хотіли придбати пару пляшок домашнього вина. Після того, як веселі сусіди пішли, господиня виявила відсутність свого мобільного телефону, який купила за немалі кошти. Заявляти в міліцію жінка відразу не стала, так як не була впевнена, що телефон вкрали: надіялася його знайти. Але через деякий час зрозуміла, що без втручання правоохоронців тут не обійтися…

Володіючи інформацією про всіх і кожного на своїй території обслуговування, дільничні Мисько та Гливка практично відразу відновили хід подій, які відбулися тієї доби, й вийшли на слід ймовірного крадія. Підозра впала на такого собі мешканця Яношів на імя Дюло. Той був у згаданій компанії, що прийшла за вином. Побачивши на лавиці у дворі без нагляду дорогий мобільний телефон, чолов′яга вирішив його привласнити. Мав намір опісля його продати. Проте всі плани крадія перечеркнули правоохоронці. Колі дільничні прийшли до нього в хату із доказами, останньому нічого не залишилося, як щиро розкаятися та зізнатися у скоєному злочині...

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчими Берегівського РВ УМВС та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна), що карається штрафом до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років, пише Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС.

Коментарі

Читайте також