Boeing 757-200 китайських авіаліній зіткнувся в небі з НЛО (ФОТОФАКТ)

8
1

Неопізнаний літаючий об’єкт зім’яв лайнеру в повітрі носову частину.

Як повідомляє телеканал ТСН, рейс пасажирського літака китайської авіакомпанії Air China ледь не закінчився трагедією через загадкове зіткнення у повітрі з НЛО.

У розпал польоту пілоти і пасажири відчули удар, ніби щось зіткнулося з лайнером, а пізніше, вже на землі, побачили наслідки небесної аварії: корпус повітряного судна був зім'ятий, немов хтось вдарив літак великим кулаком точно в ніс.

Інцидент стався 4 червня під час перельоту Boeing 757-200 авіакомпанії Air China з Ченду в Гуанчжоу. Через 40 хвилин після зльоту всі пасажири, що були в літаку, відчули слабкий удар.

Пілоти у цю є мить зафіксували неполадки з управлінням, через що було прийнято рішення повернутися в аеропорт вильоту.

Після посадки літака, схвильовані пасажири розповсюдили по соцмережам фото із зім'ятим носом літака. Новина одразу зібрали купу версії та різних думок з приводу того, що саме за об'єкт врізався у літак.

Найбільш популярною стала версія про те, що авіалайнер зіткнувся з кораблем прибульців.

Загалом же, користувачі сходяться на думці, що справа в НЛО - непізнананому літаючому об'єкті. Таким міг виявитися, наприклад, безпілотник.

Версія досить реалістична, якщо врахувати те, що подібні прецеденти вже траплялися.

Фахівці зазначають, що обтічник на літаках навмисно роблять неміцним, щоб при зіткненні з невеликим об'єктом у повітрі він зім'явся, як алюмінієва банка, а не розлетівся на шматки. Що і сталося у випадку з китайським літаком.

Коментарі

Є
Євген

То був Тоні Старк однозначно!

Читайте також