Американці продали хмарочос за рекордні 1.3 млрд. доларів

4
0

Рекорд належить компанії Carlyle Group LP.

Як повідомляє "Кореспондент", квадратний метр площі хмарочосу коштував близько $23,3 тис.

Carlyle Group LP продала хмарочос в центрі Манхеттена за $1,3 млрд. Угода стала найбільшою на ринку нерухомості США з 2010 року, встановивши рекорд вартості одного квадратного метра.

Як передає Bloomberg, офісна будівля площею 600 тис. квадратних футів (55,7 тис. кв. мМ) була придбана інвестфондами Crown Acquisitions Inc. і Highgate Holdings Inc., які заплатили рекордну ціну за квадратний фут площі - майже $2,2 тис. ($23,3 тис. за кв. м).

Примітно, що продана будівля розташована в торговому районі Нью-Йорка, поруч з магазинами Bergdorf Goodman, Tiffany&Co, FAO Schwarz, Apple, Barneys і центральним магазином Bloomingdale's, причому сукупний оборот останніх трьох, за оцінками аналітиків, становить $2 млрд на рік.

Агентство відзначає, що хмарочос робить особливо цінним наявність 70 тис. кв. футів торгового простору на першому поверсі. Цей зал зданий в оренду до 2019 року магазину товарів для дому Crate&Barrel, за інформацією від джерела, за орендну плату, істотно нижчу від ринкової.

Нагадаємо, що Carlyle і партнер придбали хмарочос у 2008 році за $680 млн, згідно з даними Real Capital Analytics Inc. У будівлі розташована штаб-квартира американського виробника одягу, аксесуарів і парфумерії Ralph Lauren Corp.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також