Три причини взяти плуг для трактора в кредит

2

Плуг використовується для обробки землі перед посадкою будь-яких зернових культур. Аграрії, які займаються вирощуванням зерна, підтвердять, що плуг легко справляється зі складними умовами обробки, коли на поверхні ґрунту є безліч каменів та бур’янів.

Саме тому фахівці радять фермерам обов?язково користуватись плугом, щоб підвищити ефективність виробничих процесів. Але як його придбати, якщо недостатньо коштів? Нагадаємо, що існують кредити.

Сумісно з експертами ПриватБанку, який кредитує фермерські господарства на подібні цілі, ми назвемо 3 причини придбати плуг у кредит, а також розповімо, на яких умовах це можна зробити у 2023 році.

Який плуг можна взяти в кредит

Навесні плуги для трактора розділяються на п?ять різновидів: дискові, оборотні, лемішні, чизельні та комбіновані. За умовами агрокредитування, клієнт може обрати будь-який плуг, який відповідає його потребам та підходить до іншої техніки, та оформити заявку на кредит.

Основні причини купувати сільгосптехніку у кредит

Оновлення техніки

Агробізнес потребує постійного оновлення технічного автопарку, адже від цього залежить ефективність роботи та її продуктивність. Купуючи плуг в кредит, фермер отримує необхідне обладнання для роботи у поточному сільгоспциклі без вагомих затрат. І вже зараз може покращити якість обробки ґрунту та збільшити результативність роботи, що під кінець агросезону сприятиме збільшенню доходів від продажу врожаю.

Зниження фінансового навантаження

Отримання основного засобу у кредит дозволяє раціонально розподілити наявну готівку та зменшити фінансове навантаження на бізнес, адже коштує такий засіб чимало. Сплачуючи по кредиту щомісячні платежі протягом 5 років, інші кошти позичальник може використовувати для поточних екстрених витрат.

Підвищення конкурентоспроможності

Фермерські господарства в Україні конкурують між собою. Використання плуга під час обробки ґрунту підвищує якість такої обробки та скорочує час роботи.

Особливості кредиту на придбання основних засобів від ПриватБанку

ПриватБанк пропонує своїм клієнтам кредит на придбання основних засобів, до яких, крім тракторів та комерційного транспорту, відносять сушарки, сівалки та плуги.

Банк фінансує до 80% вартості основного засобу, а аванс у розмірі 20% ціни має сплатити позичальник. За умови участі у державній програмі компенсації “Доступні кредити 5-7-9%”, підприємець отримує нульову ставку за кредитом на час дії воєнного стану, а через місяць після його скасування ставка сягатиме 7% або 9%.

В цілому, умови кредитування максимально вигідні для позичальників із сектору агробізнесу, адже графік погашення заборгованості адаптований до сільськогосподарського циклу. Забезпеченням за кредитним договором виступає придбане майно, тож власникові не потрібно турбуватися про додаткові об’єкти застави.

Коментарі

Читайте також