Енергоефективність стін з цегли «Лего»

6

В сучасному будівництві все більшу увагу приділяють енергоефективності будівель.

Саме від цього параметру залежить комфорт проживання в будинку, можливість зекономити на опаленні взимку та на роботі кондиціонера влітку. Підвищити енергоефективність стін допоможе пустотіла цегла, котра використовується для облицювання стін. Цегла облицювальна Лего виробництва Brick-land стане вдалим рішенням для будинку з будь-якою архітектурою.

Що таке цегла Лего?

Це спеціальний вид цегли, який має циліндричні пустоти всередині. На одному з боків також є спеціальні пази. Вони входять в отвори, створюючи таким чином замкове з’єднання.

Пустоти всередині суттєво покращують експлуатаційні характеристики матеріалу. З одного боку вони роблять його легшим, завдяки чому будматеріал є зручним у монтажі та не створює занадто великого навантаження на фундамент. З іншого боку пустоти покращують ізоляційні властивості стін. Таке облицювання дуже погано проводить тепло, завдяки чому в домі буде тепло взимку та прохолодно влітку.

Крім чудової теплоізоляції у цього матеріалу є й інші переваги:

  • Екологічність. Цегла Лего виробляється з екологічно чистих матеріалів, таких як білий цемент, мармурова крихта та якісні німецькі пластифікатори. Вона не містить та не виділяє шкідливих речовин під час експлуатації.
  • Акустична ізоляція. Завдяки отворам, які поглинають звукові хвилі, матеріал чудово захищає від вуличного шуму. Він допомагає створювати більш тиху і комфортну атмосферу всередині приміщень. Завдяки якісній звукоізоляції матеріал також добре підходить для будівництва міжкімнатних перегородок.
  • Міцність і довговічність. Будматеріал витримує до 150 циклів заморозки та розмерзання, що гарантує його довговічність. Він також здатен витримувати механічні навантаження, забезпечуючи стабільність і надійність конструкції будівлі.
  • Універсальність застосування. Матеріал представлений широким асортиментом кольорів та текстур, тому можна вибрати вдалий варіант для будь-якого будинку.

Ще одна важлива перевага цієї цегли – швидкий монтаж. Завдяки наявності системи шипів та пазів блоки простіше та легше укладати. Працювати з цим матеріалом буде зручно і досвідченому будівникові, і початківцю.

Для монтажу можна використовувати спеціальні клейові суміші (включно з кольоровими) або звичайний цементний розчин. Вибір матеріалу буде залежати від бажаного декоративного ефекту.

Коментарі

Читайте також