Зламостійкі двері – ваша безпека

1
0

Безпечність - актуальна будь-коли, зараз особливо.

Найчастіше зловмисники проникають у квартиру через вхідні металеві двері, значно рідше через вікно, в окремих випадках через стіни, підлогу чи стелю.

Щоб захистити себе та своє майно від зловмисників важливо розібратися у питанні безпеки, які заходи можна вжити, як вибрати та де купити. В цьому будемо розбиратимемося разом!

Вхідні двері мають бути надійними!

Металеві вхідні двері настільки надійні - наскільки сильний найбільш слабкий елемент конструкції. Тому, стіна має бути міцною і рама надійно закріпленою, дверне полотно повинно мати достатнью товщину і бути міцним, а замки не просто відомих брендів, а свіжі моделі рекомендовані фахівцями в сфері безпеки, завжди є золота середина - надійності і вартості.

Обрати легше, ніж може здатися на перший погляд. Візуально двері можуть виглядати як завгодно, дизайнерських рішень тисячі. Надійність дверей визначається класом зламостійкості, що підтверджується сертифікатом.

Для більшості людей досить 3-4 клас, такі двері стійкі до злому тривалий час, популярними ручними інструментами, непосильні простому або залітному домушнику. Як показує практика, квартири з такими дверима грабують досить рідко. Зловмисник здається і переходить до наступних дверей, або встигає приїхати поліція, або злякуються сусідами або людьми, що проходять повз.

Про вікна теж треба пам'ятати!

Якщо ви живете на перших двох або останніх поверхах – не можна виключати спосіб проникнення через віконний отвір. Інші поверхи між вищезгаданими поверхами рідко проникають через вікно.

На першому поверсі найчастіше ставлять металеві грати, рідше – і на другому. Що ще можна робити? Можна встановити міцне скло стійке до розбиття зі зломостійкою фурнітурою - дешеві рішення не допоможуть - а ефективні дорогі.

Додаткові заходи захисту

Насамперед це постановка на пульт охорони, встановлення датчиків руху та на розбиття скла, а також датчики руху.

Ці заходи дозволять мінімізувати результативність дій зловмисника та забезпечать максимальне збереження вашого життя та майна.

Економія на безпеці значно дорожча за моральні страждання та збитки від успішного пограбування.

Де купити та куди звертатися

Радимо звертатися безпосередньо до виробника та в охоронні компанії, для отримання професійної консультації, якісного обладнання та надійних вхідних дверей. Вам підкажуть, де можна заощадити, а де варто, як кажуть, переплатити.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також