Коли потрібна солона жижа: характеристика та всі її плюси

6

Відомо, що рідина на сольовому нікотині практично миттєво вгамовує потяг до куріння.

Це досягається за рахунок речовин, що містяться в ній, і секретів при виготовленні. Зокрема, слід виділити сольові жижі в ZHIZHALAB, вони особливо смачні. А нижче докладніше розглянуті всі тонкощі такого роду нікотину та його плюси.

Сольова рідина - що передбачає назву

Під сольовою жижею (вона ж рідина на сольовому нікотині) передбачається синтетичний вид нікотину. Він виходить за допомогою взаємодії з різними кислотами. Так, щоб підходив для людини та не шкодив її здоров'ю.

Слід розуміти, що такі рідини для POD впливають по-іншому, тобто. більш швидко. Вони проникають у легені у 200 разів швидше, ніж за стандартного куріння. Усього за 8-10 секунд порівняно зі стандартним. І ширяння з ними становить лише 1-2 хвилини.

Так, стандартна тривалість куріння призводить до появи захворювань серця. І щоб їх запобігти — створено спеціальну формулу сольової жижі, яка підходить і для ПІД-систем. Така впливає смак, аромат і розмаїття пари. А також відрізняється своїми незаперечними перевагами.

Що входить до складу і чим відрізняється подібний нікотин

Усі жижі для ПІД-систем складаються з гліцерину та пропіленгліколю. Вони позначаються абревіатурами VG та PG. Їхня дія полягають у наступному:

  • Пропіленглікольявляє собою розчинник, який перетворює нікотин та ароматизатор на одну цільну рідину. А ще він постачає продукт до організму.
  • Гліцеринвідповідає за появу та розмаїтість пари при викурюванні POD. Він вважається сполучною ланкою. І спрацьовує у разі підвищення температури від нагрівання пристрою. Чим вище концентрація гліцерину в рідині, тим сильніше виходить ширяння.

Яке оптимальне співвідношення VG та PG існує?

Якщо в стандартних жижах гліцерину більше, у сольових його порівну з пропіленгліколем. Тобто. співвідношення цих двох речовин часто становить 50/50.

А найважливішою складовою вважається рослинний нікотин. Він для застосування в сольових жижах проходить етап допоробки за допомогою кислот. З них виділяють лимонну, бензойну та левулінову.

Стандартний нікотин має кислотний баланс (рн) в межах 10-11. А це досить далеке значення від води та інших рідин у людському організмі.

Якщо розглядати pH сольового нікотину, той близький до нього дорівнює приблизно 6-6,5. Це і вважається головним секретом моментального насичення при ширянні POD. Тієї, що оснащена сольовою рідиною.

Жижа для ПІД має ще один компонент, це — ароматизатор. У магазинах пропонується великий вибір сольових рідин з різними смаками. Це можуть бути фруктові, ягідні, десертні, тютюнові та всілякі поєднання таких.

Ще слід підкреслити, що сольовий нікотин немає власного смаку. Це добре позначається на сприйнятті.

А ступінь фортеці подібної жижі буває різною. Від легкої (3-6мг/мл) та до середньої (12-16 мг/мл).

У чому основні переваги рідини для POD на сольовому нікотині?

Подібні жижі мають такі переваги, як:

  • Не викликають першіння у горлі і не дратують слизову оболонку дихальних шляхів.
  • Виключають гіркий присмак.
  • Менше витрачаються під час куріння (Необхідно зробити всього 2-3 затяжки щоб вгамувати тягу).
  • Представлені у ширшому діапазоні смаків.
  • Скорочують час куріння.

Слід розуміти, що сольова рідина здатна швидко спричинити ефект звикання. Тому її краще вибирати більш досвідченим парникам.

А тим, хто звик сидіти з цигаркою цілий вечір — краще віддавати перевагу класичним варіаціям. Інакше при тривалому курінні сольова рідина може спричинити нудоту, запаморочення та тахікардію. Якщо такі моменти виключити, її склад має великий перелік переваг. І звичайно, вона чудово допомагає вгамувати потяг до куріння.

Коментарі

Читайте також