На «Червене вино» в Мукачеві перекриють рух у центрі міста

9
34

ХVII за ліком фестиваль може встановити новий рекорд, щонайменше, за кількістю учасників-виноробів. А те, що кількість гостей свята вина в місті щороку зростає – ні в кого й не викликає сумнівів.

13 січня в Мукачеві стартує традиційний фестиваль вина «Червене вино 2012». Як і попередні роки, дійство відбуватиметься у самісінькому центрі міста – на площі Миру.

Втім, як стало відомо Мукачево.net, цього року також перекриють і частину вулиці Миру – від пішохідної площі до першого світлофору. Таким чином, не можна буде проїхати з вулиці Ярослава Мудрого на вулицю Миру та Духновича, і навпаки. Тут також розмістять палатки з вином та закусками. Відтак, винне містечко розкинеться від Ратуші аж до бібліотеки.

Станом на 31 грудня 2011 року кількість зареєстрованих учасників вже перевищила півтори сотні: більше 100 виноробів та 50 продавців харчів. Велику кількість заявок на участь у фестивалі підтвердив і мер міста Золтан Ленд’єл, мовляв, вже удвічі більше, ніж минулого року.

На ХVII фестивалі також працювати журі. Воно традиційно не тільки дегустуватиме вино, а й оцінюватиме смак в оформленні торгового місця.

Як проговорився нам Золтан Ленд’єл, кращий винороб, як і минулого року, отримає коня. Дуже ймовірно, що його особисто вручить переможцю почесний громадянин міста Віктор Балога, якого чекають на закритті фестивалю.

 
Більше про історію та традиції фестивалю - читайте у статті «Червене вино. Згадати все»

Коментарі

П
підприємець

перед святом скупили все вино в паперових пакетах і тепер його туристам впарюють як справжнє без консервантів.

S
Shtopor

Це вже не перший фестиваль, а 17-тий. Попередні роки якось пережили і сейсь пережиємо. Заєдно з фекаліями і ушитки дуфорти почистять після фестивалю. Можна, якщо нема грошей на біотуалети, пакетики та півлітрові фляшки продавати для потреби людей. Може допоможе?

В
Валентина

Мене, як жительку центральної частини міста, ця подія не дуже радує, оскільки всі під'їзди після свята вина нагадують туалети. Можливо, на такі заходи потрібно подбати і про санвузли (біотуалети)?

ТТ
та ты шо

это классный праздник,можно бабулесы заработать,и с людьми пообщаться

D
doc

Їде з всієї України бомонд. Свято.Вино.Хороші люди. А чистильщики і прочі не мукачівці точно а ......... наші люди продадуть вина -поспілкуємося. Це свято фішка і МУКАЧЕВА і всієї області. А хто хоче в гондурас нехай їде-там зараз плотно бють по мордам.А таке чудове свято можуть паплюжити тільки зашиті півники...

D
doc

Їде з всієї України бомонд. Свято.Вино.Хороші люди. А чистильщики і прочі не мукачівці точно а ......... наші люди продадуть вина -поспілкуємося. Це свято фішка і МУКАЧЕВА і всієї області. А хто хоче в гондурас нехай їде-там зараз плотно бють по мордам.А таке чудове свято можуть паплюжити тільки зашиті півники...

D
dyr

Балога сам на коні приїде.

D
dyr

...і щоб цей рух після винка непоновлювався.

О
От

ЧИСТИЛЬЩИК я зним на 100 % згодин Страна ГАНДОРАСІВ а Балога свій ніс всяде дівать ! Дякуємо за САКУРИ !! а также за ледовий майданчик !

Ф
Федір

Редакція молодець. Справді інколи такі комментарі залишають, котрі взагалі не в тему. А таких як ЧИСТИЛЬЩИК взагалі читати неохота.

РМ
Редакція Мукачево.net

Він не стосується теми публікації та має ознаку флуду.

М
модернізатор

вам мій текст чим мішав?

РМ
Редакція Мукачево.net

Є правила, і тут нічого не ріже. Сподіваємося і вам.

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

правда матка ріже очі ?

РМ
Редакція Мукачево.net

Правила чітко прописані на сайті - червоним. Саме тому ваш черговий коментар видалено.

РМ
Редакція Мукачево.net

Редакція модерує коментарі, які суперечать правилам коментування.

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

а редакція і так модерує наші коментарі бо вони про їхніх хазяїв

РМ
Редакція Мукачево.net

Дотримуйтесь коректності у висловлюваннях, інакше редакція модеруватиме ваші коментарі

Н
Н

Херня то все

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

НЕ ТУ СТРАНУ НАЗВАЛИ ГАНДУРАСОМ

Н
Ннм

Як поважаюче себе видання може таке писати?? "На Червене вино рух в центрі Мукачеві перекриють до фраса"

М
Мукачівець

Я би з Балогою випив!

L
Lesia

Балога тут причому? Нiшо приплiтати його сюди...вiчно вам щось не так! Безсовiснi!

В
Вітя

маєш шось протів?

E
e

І ЗНОВУ,І ЗНОВУ наш ШАНОВНИЙ БАЛОГА!!!!!!!!!

Я
Я

Продумано, не продумано, але вино не піти не посмакувати - гріх) Отож, до зустрічі) Як знайдемося..?

ПТ
просто так

Фест виріс давно з масштабів центра і переріс давно містечковість події. Його без втрат можна було ще років три-чотири тому перенести у той самий "комсомольський" парк, де подібні події колись і відбувалися. Місця більш ніж достатньо, не заважає ані транспорту, ані людям у центрі, магазинам, кафе. Головна трансп. магістраль під боком, єдиний ніч.клуб поряд, інфраструктура стадіону, найпотужніші гот.комплекси з власними парковками, амфітеатр був колись з нормальною сценою, ну чи буде за рік-два знову, разом з новим якимось торг.центром. Та й кошти від учасників аби спрямували на відродження того ж парку - давно б його у порядок привели. При чому, якщо вже працювати на перспективу, то у порядок саме під такі події. Так що "добре все продумано" - якось не впевнено виглядає

О
От

ЧИСТИЛЬЩИК я стобою згодин)))))

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

НЕ ТУ СТРАНУ НАЗВАЛИ ГАНДУРАСОМ

Ч
Читач

На вул.Пушкіна незручно розкладати палатки, тому що посередині великі клумби і тому не залишиться місця для нормального проходу людей. Перед тим як приймати такі рішення, добре все продумано було.

M
Mellonius

может, лучше не перекрывать ул. Мира, а продолжить фестиваль по ул. Пушкина...?

N
nn

Viktor d9tel!!

ТД
Тужанський Дмитро

В Києві щотижня перекривають Хрещатик для автотранспорту, а у світі всі центральні вулиці перкривають заради масових гулянь, особливо коли йдеться про світо такого рівня

V
viktor

такой дурости я ещё не видел!!! перекрыть улицу ради дурацкого праздника!

Читайте також