Через закарпатця зупинили центральний матч української Прем’єр-ліги (ВІДЕО)

4
12

Вболівальники мало не зірвали фантастичний за напругою матч між львівськими Карпатами та київським Динамо на новозбудованому стадіоні у Львові.

У суботу, 10 грудня на Львів-Арені було справжнє свято футболу. Його подарували Карпати та Динамо у безкомпромісному матчі, повного боротьби, небезпечних моментів та драматичної розв’язки.

На 66 хвилині пристрасті на футбольному полі розгорілися настільки, що виникла загроза завчасної зупинки матчу. В центрі поля вихованець закарпатського футболу Михайло Кополовець жорстко зіграв проти Дениса Гармаша, за що арбітр матчу показав йому другу жовту картку та вилучив з поля. Не встиг Михайло покинути лінію поля, як вболівальники почали палити на арені фаєри, і за лічені секунди на стадіоні вже майже не було нічого видно. Хто саме з вболівальників – місцеві чи кияни – випустили дим першими, розбиратиметься, вочевидь, вже комісія Прем’єр-ліги.

Спершу арбітрі попросив гравців покинути поле, але вже за 13 хвилин матч продовжився. Безкомпромісна боротьба, в якій львів’яни все ж перегравали Динамо тривала до останніх хвилин матчу. Однак, на класі столичні футболісти все ж змогли вирвати перемогу: після навісу з правого флангу від того ж Гармаша, Браун Ідейє переграв у повітрі Артема Федецького і забив переможний м’яч.

Більше – дивіться на відео.

Вулечення М.Кополовця, 6 хв.

Задимлення стадіону.

Гол Ідейє, 88 хвилина

 

Коментарі

B
Bivas

У суботу, 10 грудня на Львів-Арен ви би ще статтю з 2000-го року виставляли в головних подіях (((

Г
Гість

Вулечення М.Кополовця, 6 хв ))))))

П
Петро

Уявляю якби вилучили якогось гравця-нерга, то назва статті була :"Через малфу зупинили центральний матч української Прем’єр-ліги")))))

J
jan

дядя читач, називають статті так навмисно провокаційно щоб їх читали і дивлися банери )) інакше було би нецікаво

І
Ігор

Мішка красавчик!!! перша жовта була не за шо

Ж
Журналіст

А чого у мене такий же айпі як і у читача?

Ж
Журналіст

Шановні, для того, щоб вказувати журналістам на помилки, треба хоча б трішечки у журналістиці розбиратися! А то вже забембали ці експерти всюди, які нічого не знають, лиш інших научають!

РМ
Редакція Мукачево.net

Але ж фаєри почали палити відразу після вилучення. Тому причинно-наслідковість зберігається у будь-якому випадку, навіть попри відсутність прямих до казів, що їх почали палити саме через вилучення.

ПП
проходив повз

Зупинили гру через- фаєри!!!!А їх кидав не закарпатець.....

РМ
Редакція Мукачево.net

А що не так із назвою новини?

Ч
Читач

Шановна редакція!!! Навчіться правильно називати новини!!!!!!!! візьміть на роботу хоча б пару нормальних журналістів!!!!!!!!!!

D
dyr

У перший клас. Нах-нах.

Читайте також