МРТ, КТ, УЗД діагностика СДС

6

Якщо ви хочете виконати детальне клінічне обстеження різних органів та систем організму, то впевнено можете звернутися до Сучасних діагностичних систем (СДС).

Комплекс закладів налічує 12 центрів: 6 з них розташовані безпосередньо у столиці України, ще 5 – у Київській області та один – у місті Дрогобич Львівської області. Висока точність обстежень забезпечується інноваційним обладнанням – томографами Philips Intera 1.5 Тесла та Philips Brilliance 64. МРТ, КТ, УЗД діагностика СДС у Києві та Україні виявляється кваліфікованими фахівцями.

Послуги діагностичних центрів

У кожному з діагностичних центрів СДС надається широкий перелік послуг, а саме:

магнітно-резонансна томографія (МРТ) до та після контрастування: артерії головного мозку, тазостегнові та ліктьові суглоби, хребет, черевна порожнина, сечовий міхур, інші органи;

  • комп'ютерна томографія (КТ) носових пазух, головного мозку, легень, надниркових залоз, сечоводів, трахеї та інших органів;
  • ангіографія та коронарографія судин;
  • ультразвукове дослідження (УЗД) печінки, підшлункової залози, жовчного міхура, грудних залоз, м'яких тканин, лімфатичних вузлів та інших органів.

Обсяг обстеження, що виконується, визначається за призначенням лікаря. Він встановлює, які органи необхідно перевірити насамперед. Після процедури виписується висновок, який допоможе лікареві в постановці точного діагнозу.

МРТ, КТ, УЗД діагностика в Києві та Україні

МРТ, КТ, УЗД діагностика у Києві надається у різних районах столиці України. Ви можете вибрати зручний для відвідування центр із шести представлених. Розташовані вони біля станцій метро Лук'янівська, Голосіївська, Мінська та Чернігівська, а також вулицями Солом'янською та Рогозівською.

У вашому розпорядженні такі центри діагностики в Україні: в Ірпені, Бучі, Броварах, Фастові, Березані Київської області та Дрогобичі на Львівщині. У майбутньому можливе розширення та відкриття центрів в інших містах на українській території.

За бажанням записатися на діагностику достатньо зателефонувати за вказаним на сайті номером телефону. Спеціаліст запише вас на зручний час, який буде доступний. Вам не потрібно буде стояти у черзі, прийом проводиться у чітко встановлений період.

Коментарі

Читайте також