Сьогодні Ужгородська міськрада підтримала ідею заплатити 15 тис грн "за голову" сакурного терориста

954

На черговій VI сесії Ужгородської міської ради VI скликання прийняли кілька важливих для життя міста робочих рішень.

Зокрема, про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; про Порядок залучення коштів фізичних та юридичних осіб на розвиток інженерної та соціальної інфраструктури міста; про зміни до Положення про порядок та умови влаштування об’єктів для здійснення підприємницької діяльності у житлових будинках (яким передбачається заборона переведення житлових приміщень у нежитлові для потреб промислового характеру, під об'єкти громадського харчування та ресторанного господарства в багатоквартирних будинках) та рішення, що регулюють земельні відносини в місті тощо.

Депутати заслухали інформацію начальника Ужгородського міського управління УМВС України в Закарпатській області полковника міліції Івана Цьоки про стан попередження і розкриття злочинів у місті та підтримали ініціативу міського голови Віктора Погорєлова призначити грошову винагороду в 15 тисяч гривень за інформацію, що допоможе знайти зловмисників, які в ніч на 21 травня поламали більше півсотні сакур на набережній.

Міський голова та депутати спрямували звернення до Президента України з проханням посприяти відновленню регулярного авіасполучення між Ужгородом та Києвом. Також – визначили нову дату відзначення Дня міста. За пропозицією депутатської комісії з питань туризму день Ужгорода відбудеться дещо раніше звичного (за рішенням сесії ще позапопереднього скликання святкували в перші вихідні жовтня), а саме 18 вересня. Урочистості триватимуть з 16 вересня і до 2 жовтня, і на цей період припадає чимало заходів, цікавих і мешканцям краю, і туристам, - інформує прес-служба міської ради.

Коментарі

Читайте також