Азаров доручив губернатору Ледиді заправляти швидкі власним коштом

1

Новина про медиків Закарпаття, для яких встановили ліміт на бензин, 30 літрів на місяць, приголомшила навіть прем'єр-міністра України Миколи Азарова. Сьогодні, 6 квітня, на засіданні уряду він вирішив допомогти і забезпечити всі станції швидкої допомоги паливом.

Уряд має намір виділити 100 млн гривень для забезпечення паливом станції швидкої допомоги. Про це повідомив прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду.

"Уряд сьогодні розгляне питання виділення з бюджету 100 млн гривень для гарантованого забезпечення паливом станцій швидкої допомоги", - сказав він.

При цьому прем'єр-міністр зробив зауваження міністру охорони здоров'я Іллі Ємцю за те, що ця ініціатива виходить не від МОЗ. "На превеликий жаль, це рішення ініційовано не міністром охорони здоров'я, а Міністерствами фінансів та енергетики", - додав він, роблячи зауваження міністру.

Азаров доручив головам місцевих обладміністрацій протягом тижня "розглянути питання забезпечення стабільної роботи станцій швидкої допомоги за рахунок власних коштів".

Коментарі

Читайте також