У Погорєлова прокоментували його «камінь» в город Ледиди

2

Мукачево.net розпитав в оточенні міського голови, як розуміти одну з останніх заяв мера Ужгорода щодо інформаційної кампанії, спрямованої на дискредитацію влади обласного центру з боку ЗМІ, наближених до керівництва ОДА.

«Не зрозуміло, чому останнім часом з’явилось так багато критики, адже міська і обласна влада мають дивитися в одну сторону, в тому числі і як зробити кращим життя конкретно в Ужгороді – він же, все-таки, знаходиться на території Закарпатської області. Відповідно, якщо є якісь проблемні питання, треба сідати і разом їх вирішувати. А ці всі інформаційні війни – це деструктив, який якісній роботі однозначно не сприяє», – зауважив у коментарі секретар Ужгородської міськради Віктор Щадей.

Зі свого боку прес-секретар міського голови Алла Хаятова додала: «У заяві було висловлено позицію людей, які дбають про місто до людей, які дискредитують цю роботу. А це, в кінцевому підсумку, впливає на якість вищевказаної роботи. Свідомо відбувається кампанія протидії виробленню довіри мешканців до влади міста. Для чого це робиться? Це питання не до нас, – зазначила речник В.Погорєлова. – А що найбільш прикро – це те, що навіть розумні і професійні люди, не зовсім вникають в суть заяви мера. Можливо, це робиться свідомо. Йшлося, насамперед, про те, що мерія більше не коментуватиме кампанії, спрямовані на дискредитацію міської влади, а не про те, що влада не реагуватиме, не читатиме чи не коментуватиме будь-що інше».

Коментарі

Читайте також