Тимошенко розповіла, як Меркель підкуповувала виборців шампанським

1291
0

Екс-прем’єр-міністр та кандидат у президенти 2010 Юлія Тимошенко різко заперечує, що роздача автомобілів швидкої та актів на землю від її імені напередодні виборів є політичною корупцією.

«Посади президента, прем’єр-міністра, міністра – це політичні посади, їх займають політики. Політики звітують перед суспільством та обираються народом. Тому невід’ємною частиною роботи політиків є публічність їх діяльності. І мені не соромно, що наш уряд постачав спеціальний транспорт для сільської медицини. Краще напис на машині "Програма для сільської медицини уряду Тимошенко", яка рятує життя тисячам людей, або фотокартка на привітальній листівці в зв’язку з видачею безкоштовного акту на землю для селян, ніж портрет Януковича на Межигір’ї або на десятках тисяч рекламних щитів, розвішаних та розставлених по всій Україні, які коштують значно дорожче, ніж все, що мій уряд витратив для селян», – заявила Тимошенко в інтерв’ю Українській правді

На зауваження журналіста, мовляв, чи може політик собі уявити, аби Ангела Меркель з передвиборчим туром їздила по регіонах Німеччини, роздавала би «Швидкі допомоги» з написом «Швидка допомога від Ангели Меркель» і при цьому соціал-демократи не сприймали би це як зловживання владою перед виборами, Тимошенко відповіла:

- В Німеччині вже давно все в порядку з швидкими допомогами, і не тільки з ними. До речі, моїй двоюрідній сестрі Тетяні Шараповій робили складну операцію у період виборів у Німеччині. Їй, як і іншим мешканцям готелю, в день виборів передали шампанське від партії Ангели Меркель та закликали підняти бокал за свято свободи – вибори. Каже, що було дуже приємно, – поінформувала політик.в – Це було в місті Фрайбург в готелі «Коломбо». Кожен політик у кожній демократичній країні світу намагається всі свої добрі справи робити публічно. А система безкінечних виборів в Україні, на жаль, завжди змушує політика думати про політичну рекламу».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також