Мукачево подекуди нагадує ковзанку (ФОТО)

3
1

Комунальні служби роблять усе необхідне, аби допомогти мешканцям міста впевненіше пересуватися містом.

На зміну рясним дощам у Закарпаття прийшов сніг та морози. Видається, що це і врятувало край від масштабнішого паводку, але сніг, який випав у вихідні та ожеледиця, вже завдали закарпатцям неабиякого клопоту.

Якщо ще вчора мукачівські водії скаржилися на сльоту, то сьогодні вранці, коли термометр показув - 2, вже на ожеледь на дорогах.

«У таку погоду треба бути максимально обережним. 2-га 3-тя передача, кілометрів 30-40 і триматися на безпечній відстані, бо не так просто загальмувати, а якщо гальма дуже зажати, то машина стає неконтрольованою, – поділився з порталом «Мукачево.net» водій Олександр з Мукачева, – там, де дуже слизько доводиться скидати швидкість передачами. В Мукачеві центральні дороги ніби почищені, а невеликі, в поганому стані, як завжди. Хоча важко судити, бо більшість доріг вистелені бруківкою – сніг «укатується», то й не зрозуміло – чистили їх чи ні».

Пішоходам теж непереливки. У центральній частині міста – чисто, але треба зважувати кожен крок, щоб не послизнутися.

На околицях, де тротуари далеко не в ідеальному стані, мороз зробив їх ще й небезпечними.

За словами заступника міського голови Мукачева Ігоря Запотічного, вулиці міста чистить місто від снігу. Ремонтно-будівельне управління міста використало для очищення 7 одиниць снігоочисної техніки, та 3 трактори. Також на балансі кожного ЖРЕПу є по одному трактору, які використовують для очищення тротуарів: «Скарг від мукачівців про незадовільний стан доріг не отримували, тому можу сказати, що вони у більш-менш нормальному стані», – розповів Ігор Запотічний.

Насправді, поки погода лише заграє із Закарпаттям. Снігопади, які у листопаді шокували Європу, край оминають. Разом з тим, морозна пора та біло-сніжні пейзажі міст лише підживлюють святковий настрій.

Коментарі

Я
яна

В Ужгороді так само,і не треба катка....

Читайте також