Ратушняк записав Ахметова в євреї

1387 2

Екс-мер Ужгорода, кандидат на пост Президента України на виборах 2010 року, Сергій Ратушняк пояснив, чому українцям погано живеться.

У своєму інтерв'ю газеті Київ єврейський, пан Ратушняк, зокрема, зазначив:

«Думаю, що антисемітизм в Україні сильніший, ніж в інших (країнах). Тому що сьогодні в Україні високий рівень бідності, багато людей живуть на 800 гривень пенсій і зарплат. Ці люди живуть у голоді й холоді. Вони не можуть собі дозволити ні хорошу їжу, ні одяг, ні подорожі. Сьогодні в Україні 14 мільйонів голодних.

У той же час півсотні єврейських сімей володіють 80% всіх багатств. Де ви бачили олігарха українського? Я не знаю жодного. Вони всі євреї. Їх багатство видає їх власне хвастощі: роллс-ройси, літаки, замки, готелі, казино у власності в Монте-Карло. Літаки і яхти під чужими прапорами. І, зрозуміло, що податки вони не платять. І що заводи і фабрики куплені ними не за реальною ціною, а вкрадені у всього українського народу, політично українського ».

Коментарі

  • В
    Витя

    А Балога кто?

  • Н
    Незадоволений

    А Ратушняк сам хто? Сам Україні як допоміг? скільком людям повернув надію на краще життя і зробив життя кращим? Нікому? Так зхай заткне рота і сопе в ноздрі. Єврей знайшовся мені...

Читайте також